AlzaPlus+ pet Aplikace

Obojky proti blchám pre mačky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Prevencia
Blchy
(2)
Kliešte
(2)
Vši
(2)
Veľkosť obojka
33 cm
35 cm
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Obojky proti blchám pre mačky predstavujú efektívny spôsob, ako chrániť vašu mačku pred parazitmi. Pri výbere správneho obojka je dôležité zohľadniť typ pôsobiacej látky, dĺžku účinnosti a komfort nosenia pre mačku. Na trhu je široká ponuka produktov. Neviete si rady s výberom? Poradíme vám.

Pokračovať

Obojok proti blchám pre mačky: efektívna ochrana

Existuje mnoho metód, ako chrániť mačky pred parazitmi, a obojok proti blchám pre mačky je jednou z najpopulárnejších. Spísali sme pre vás komplexné informácie o rôznych typoch obojkov, ich bezpečnosti a efektivite, aby ste mohli vybrať ten najlepší pre vášho maznáčika a jeho zdravie.

Najlepší prípravok proti blchám pre mačky

Obojok proti blchám pre mačky účinný na viac druhov parazitov

Faktory výberu: obojka pre mačky proti kliešťom a blchám

Obojky pre mačky proti kliešťom a blchám vyberajte podľa niekoľkých faktorov. Veľkosť a dĺžka účinnosti sú kľúčové, rovnako ako zloženie, najmä ak má mačka citlivú kožu. Vždy zvážte špecifické potreby vašej mačky – či je vonkajšia alebo interiérová, a či má nejaké zdravotné problémy alebo alergie.

Aký vybrať obojok pre mačky proti blchám? Prírodný vs. chemicky ošetrený

Na trhu sú dostupné dva varianty: prírodný obojok pre mačky proti blchám a chemicky ošetrený obojok. Chemicky ošetrené varianty obsahujú insekticídy, ktoré zabíjajú parazity, zatiaľ čo prírodné obojky využívajú esenciálne oleje a iné prírodné zložky. Výber závisí od individuálnych potrieb a preferencií.

Veľkosť alebo bezpečný antiparazitný obojok pre mačky musí správne sedieť na krku

Pri výbere je potrebné zvoliť antiparazitný obojok pre mačky s bezpečnostným zapínaním, aby sa zabránilo nebezpečenstvu udusenia v prípade, že by sa mačka niekde zachytila. Dôležité je tiež zabezpečiť, aby obojok nebol tesný a nespôsoboval nepohodlie. Pravidelné kontroly a úpravy sú nevyhnutné pre bezpečnosť mačky.

i

Akú dlhú účinnosť má obojok proti blchám pre mačky?

Obojok proti blchám pre mačky účinkuje približne 4 až 8 mesiacov. Je dôležité dodržiavať inštrukcie výrobcu a pravidelne kontrolovať stav obojka a reakciu mačky naň. V prípade akýchkoľvek známok podráždenia je nutné obojok zložiť.

Udržujte obojok proti blchám pre mačky čistý

Kvôli zabezpečeniu maximálnej účinnosti a bezpečnosti je dôležité obojok proti blchám pre mačky pravidelne kontrolovať a v prípade akútnej potreby vymeniť. Obojok by ste mali tiež pravidelne čistiť, aby sa predišlo nahromadeniu nečistôt a baktérií, ktoré by mohli mačku podráždiť, alebo jej spôsobiť infekciu.

Alternatívy k obojku pre mačky proti blchám

Okrem obojkov pre mačky proti blchám existujú na trhu aj ďalšie metódy ochrany. Tie môžu byť vhodnejšie pre mačky, ktoré obojky neznášajú alebo majú špecifické zdravotné potreby. Pri výbere je dôležité konzultovať alternatívy s veterinárom.

  • Antiparazitné kvapky
  • Šampóny
  • Vnútorné antiparazitiká

Aký použiť prípravok proti blchám pre mačiatka?

Výber vhodného prípravku proti blchám pre mačiatka vyžaduje zváženie niekoľkých faktorov. Mnoho bežných prípravkov proti blchám nie je vhodných pre malé mačiatka kvôli ich silným chemickým zložkám. Odporúča sa hľadať prípravky špeciálne formulované pre mačiatka, ktoré sú miernejšie, ale stále účinné.

Beriete pri výbere do úvahy názor ostatných? Pozrite sa, čo hovoria na obojok proti blchám pre mačky recenzie.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
2 položky
4,0 22×
BEAPHAR Obojok repelentný Bio Band
Antiparazitný obojok pre mačky všetkých plemien, účinnosť: blchy, kliešte a vši, s repelentným účinkom, vodoodolné, veľkosť obojku 35cm
6,19 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: CHPrk2350
2,5
Menforsan Prírodný antiparazitný obojok pre mačky 33 cm
Antiparazitný obojok pro kočky všech plemen, účinnost: blechy, klíšťata a vši, voděodolný, velikost obojku 33cm
7,39 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: CHPan0091
PESAko často odčervovať psa Aby vášho štvornohého kamaráta netrápili nevítaní návštevníci v podobe vnútorných parazitov, treba raz za čas vykonať odčervenie psa. Pokiaľ ešte v tomto odbore nie ste príliš zbehlí, poradíme vám, kedy a akým spôsobom odčerviť psa, ako na odčervenie šteniat aj to, aké...
Čo všetko je potrebné vedieť a zariadiť pred príchodom nového mačiatka do domácnosti? V článku zistíte, ako urobiť z vášho domova bezpečný priestor pre mačiatko, čo všetko patrí do základnej mačacej výbavy a ako pristupovať k výchove mačiatka.
Ako zabezpečiť mačke žijúcej v byte potrebnú starostlivosť, zábavu, ale aj výchovu, aby ste boli vy aj vaša mačka spokojní a nič vám nechýbalo? To všetko sa dozviete v článku.
Čím môžeme kŕmiť psa a mačku Trendom posledných rokov je veľmi starostlivý výber potravín, ktoré jeme. Sústredíme sa na to, aby mali správne výživové hodnoty a zloženie potravín dôkladne zvažujeme. Čím ďalej tým viac ľudí začína veľmi podobným spôsobom pristupovať aj k výberu stravy pre svojho...
Čo je tak fascinujúce o zvieratku, že ho chce každý mať? Domáce zvieratá nám prinesú veľa zmien a veľa radosti. Sú to lojálni partneri, ktorí nás sledujú všade, kam idú, mazajú sa s nami a dávajú nám svoju lásku a radi s nami robia bez protestu čokoľvek. Nie je to však...
Viac článkov

Obojky proti blchám pre mačky

V kategórii Obojky proti blchám pre mačky máme práve teraz na Alza.sk celkom 2 produktov.

Obojky proti blchám pre mačky – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné obojky proti blchám pre mačky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie obojky proti blchám pre mačky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii obojky proti blchám pre mačky recenzie
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií