AlzaPlus+ pet Granule pro psy Fitmin

Obojky proti blchám pre psov

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Prevencia
Blchy
(1)
Kliešte
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Obojky proti blchám pre psov sú efektívnym riešením na boj s parazitmi, ktoré môžu ovplyvniť zdravie  pohodu vášho miláčika. Výber správneho obojka je kľúčový na dlhodobú ochranu a komfort psa. Aký obojok proti blchám pre psov sa hodí práve pre vášho štvornohého priateľa?

Pokračovať

Obojok proti blchám pre psov: ochrana vášho štvornohého priateľa

Obojok proti blchám pre psov uvoľňuje špeciálne látky, ktoré aktívne odpudzujú či likvidujú blchy a ďalšie parazity. Blchy môžu spôsobovať svrbenie, alergické reakcie, prenášať choroby a spôsobovať infekciu kožných zápalov. Účinnou prevenciou proti týmto nepríjemnostiam sú obojky proti blchám pre psov.

Ako nájsť ten správny obojok proti blchám pre psov?

Ak hľadáte obojok proti blchám pre psov, je dôležité zvážiť niekoľko kľúčových faktorov. Najprv zohľadnite veľkosť a plemeno vášho psa, aby obojok správne sedel a nebol nepríjemný. Ďalej je potrebné vybrať obojok proti blchám pre psov s vhodnou dĺžkou ochranného účinku.

Ak má váš štvornohý priateľ rád vodu, tak mu kúpte vodoodolný obojok proti blchám, ktorý sa pri ponorení do vody neznehodnotí.

Hľadáte veľký alebo malý obojok proti blchám pre psov?

Ak si nie ste istí, aký veľký obojok proti blchám pre psov váš štvornohý priateľ potrebuje, tak zmerajte obvod jeho krku. Ideálny obojok proti blchám pre psov by mal umožniť vloženie dvoch prstov medzi obojok a krk psa, čo zaisťuje dostatočné pohodlie bez rizika skĺznutia obojka.

Ako dlho by mal obojok proti blchám pre psov chrániť vášho miláčika?

Ak hľadáte obojok proti blchám pre psov, tak sa určite stretnete s dĺžkou účinnosti ochrany proti parazitom. Obvykle poskytujú ochranu v rozmedzí od niekoľkých týždňov až do niekoľko mesiacov. Pokiaľ váš pes trávi veľa času vonku, tak je vhodnejšie vybrať obojok proti blchám pre psov s dlhšou účinnosťou.

Pozrite sa na tie najlepšie obojky proti blchám pre psov podľa recenzií ostatných zákazníkov.

Pozor na chemikálie, ktoré obojok proti blchám pre psov obsahuje

Než zakúpite obojok proti blchám pre psov, tak je nevyhnutné starostlivo zvážiť, ktoré látky sú v ňom obsiahnuté. Niektoré chemikálie môžu byť pre niektoré psy nevhodné alebo dokonca škodlivé. Pokiaľ nie ste si istí, tak konzultujte daný obojok proti blchám pre psov s vaším veterinárom.

i

Ak chcete zaistiť svojmu štvornohému priateľovi čo najväčšiu pohodu a pohodlie bez parazitov, tak mu zakúpte aj nejaké ďalšie antiparazitiká pre psov. Môžu to byť napríklad kvapky proti kliešťom pre psov alebo šampóny.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Antiparazitný obojok pre psy všetkých plemien, účinnosť: blchy a kliešte, s repelentným účinkom, veľkosť obojku 65cm
4,90 €

1 položka
4,0 26×
BEAPHAR - Obojok repelentný Bio Band pre psy, 65 cm
Antiparazitný obojok pre psy všetkých plemien, účinnosť: blchy a kliešte, s repelentným účinkom, veľkosť obojku 65cm
4,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPrk2347
Čím môžeme kŕmiť psa a mačku Trendom posledných rokov je veľmi starostlivý výber potravín, ktoré jeme. Sústredíme sa na to, aby mali správne výživové hodnoty a zloženie potravín dôkladne zvažujeme. Čím ďalej tým viac ľudí začína veľmi podobným spôsobom pristupovať aj k výberu stravy pre svojho...
Čo je tak fascinujúce o zvieratku, že ho chce každý mať? Domáce zvieratá nám prinesú veľa zmien a veľa radosti. Sú to lojálni partneri, ktorí nás sledujú všade, kam idú, mazajú sa s nami a dávajú nám svoju lásku a radi s nami robia bez protestu čokoľvek. Nie je to však...

Obojky proti blchám pre psov

V kategórii Obojky proti blchám pre psov máme práve teraz na Alza.sk celkom 1 produktov.

Obojky proti blchám pre psov – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné obojky proti blchám pre psov Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie obojky proti blchám pre psov Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii obojky proti blchám pre psov recenzie
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií