Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Pamäte DDR3 4 GB – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Patriot
(1)
Filtrovať
V tejto kategórii nájdete výhodné pamäte DDR3 4 GB. Cenových hitov v kategórii pamäte DDR3 4 GB máme v súčasnej dobe 1. Hľadáte najlacnejší pamäte DDR3 4 GB? Potom sa pozrite do kategórie lacné pamäte DDR3 4 GB.
1 položka
4,7 123×
Patriot 4GB DDR3 1600MHz CL11 Signature Line (8x512)
Operačná pamäť - 1x4GB, PC3-12800, CL11, napätie 1.5V, Unbuffered
Cenová bomba
11,90 € Ušetríte 3,15 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DP061i1

Pamäte DDR3 4 GB – cenové bomby, akcie

KingstonKingston predstavuje novú hernú značku; Kingston FURY Sme veľmi hrdí na to, že môžeme predstaviť novú značku Kingston FURY, ktorá bude reprezentovať najvýkonnejšie pamäťové moduly pre počítačových nadšencov a hráčov. Úplne nahrádza známu značku HyperX, ktorú si kúpila spoločnosť HP. Budú v ponuke nejaké nové produkty?
Operačná pamäť je nevyhnutnou súčasťou každého počítača alebo notebooku. A najmä pre hráčov ide o mimoriadne dôležitú hodnotu. Akú kapacitu odporúčame zvoliť? A viete vôbec, prečo je dobré kupovať pamäte v balení KIT?
Procesor, ktorý nebude brzdiť vašu výkonnú grafickú kartu, a naopak z neho vytiahne aj tú poslednú kvapku šťavy, je základom každého poriadneho herného počítača. Aby ale taký procesor šliapal, ako má, potrebuje rýchle a hlavne správne odladené operačné pamäte. V dnešnej...
článokFrekvencia RAM (OPERAČNÉ PAMÄTE) Maximálna rýchlosť, akou je pamäť schopná spracovávať dáta. Udáva sa v MHz alebo MT/s a s každou generáciou DDR sa navyšuje 2× vďaka zdvojnásobeniu taktu pamäťovej zbernice. Vplyv vyššej frekvencie na výkon počítača sa však odvíja tiež od ostatných komponentov a...
Latencia RAM udáva čas, ktorý spotrebuje pamäťový radič, keď vyšle príkaz na pamäte RAM a načíta dáta. Latencia CAS (napr. CL9-9-9-24), ktorú nájdete bežne v špecifikáciách operačných pamätí, však opisuje len celkový počet cyklov, nie čas ich trvania v ns.
Poriadne herné PC sa dnes nezaobíde bez vysokofrekvenčného pamäťového kitu. XPG SPECTRIX D80 je najvyšší rad RAM od ADATA. V recenzii sme sa zamerali na herné testy ako PUBG, CS: GO a ďalšie. Aký vplyv majú tieto pamäte na FPS a na hladký priebeh hry?
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií