AD homeoffice PET

Recenzie Acer Aspire E15 Obsidian Black Aluminium

Zobraziť katalóg
Acer Aspire E15 Obsidian Black Aluminium - Notebook

Recenzie Acer Aspire E15 Obsidian Black Aluminium

Zaujímajú vás názory a recenzie na Acer Aspire E15 Obsidian Black Aluminium? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,8 z 5 hviezdičiek od 6 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Acer Aspire E15 Obsidian Black Aluminium. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Acer Aspire E15 Obsidian Black Aluminium aj vy.

Používateľské recenzie

Zákazníkflag
Hodnotené 27. 9. 2016, variant Acer Aspire E15 Obsidian Black Aluminium
Overený nákup
Veľmi dobrý výkon procesora, čiže hry, prezeranie aj 4k videa na YT nieje problém.
Grafická karta síce sa neoznačuje za hernú, ale dajú sa na nej rozbehnúť všetky aktuálne hry len sa treba pohrať s nastavením grafiky. Skúšal som Witcher 3, GTA 5, Assetto Corsa, Project Cars, Mafia 2, Euro truck Simulator 2
Displej vzhľadom na cenu NTB nieje nijak zlý. Na domácom počítači mám IPS monitor DELL a farby má podobne, pozorovacie uhly porovnatelne.
Veľká výhoda NTB je, že má samostatný SSD disk, ktorý je určený na OS, myslel som, že to bude odpad SSD ale je celkom slušný aj keď niekomu nemusí stačiť kapacita ale dá sa vymeniť je to M.2 SSD 96GB Kingston 2280.
Výhodou je aj 1TB 2,5" klasický HDD takže je dostatok miesta aj na hry, filmy a iné veci.
NTB je plne kompatibilný s WIN 10
NTB má celkom slušnú WIFI kartu, jednak dosahom, rýchlosťou ale aj možnosťou príjmať Wifi signál ale aj ďalej ho vysielať pomocou vlastnej Wifi (zatiaľ neviem ako je to s rýchlosťami ale ak wifi ktorú príjma je 2,4GHz tak vysiela 5GHz aby sa to nerušilo)
Teplota procesora pri prezeraní webu je okolo 38-42°C pri hraní hier závisi od hry ale GPU vo Witcherovy mala tuším 80°C ale chladenie bolo stále veľmi tiché.
nemá podsvietenú klávesnicu (drahšie modely majú takže prípadne sa dá vymeniť)
zatiaľ mám zmiešané pocity s výdrže baterky (niekde som našiel, že výrobca uvádza výdrž 8h no zatiaľ neviem aká je skutočná výdrž ale predpokladám, že 4h pri Web browsingu vydrží)
Troška ma sklamal touchpad, som zvyknutý na pevný kvalitný touchpad síce je dostatočne veľky, dobre sa s ním narába ale v dolnej časti je troška voľný (možno chyba môjho kusu)
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií