Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal Effaclar

Recenzie Apple iPhone 6 Plus kryt hnedý

Apple iPhone 6 Plus kryt hnedý - Ochranný kryt

Recenzie Apple iPhone 6 Plus kryt hnedý

Zaujímajú vás názory a recenzie na Apple iPhone 6 Plus kryt hnedý? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,9 z 5 hviezdičiek od 8 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Apple iPhone 6 Plus kryt hnedý. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Apple iPhone 6 Plus kryt hnedý aj vy.

Používateľské recenzie

VRTAŇA - PODLAHY s.r.o., Praha 4flag
Hodnotené 26. 5. 2016, variant Apple iPhone 6 Plus kryt hnedý
Overený nákup
Pěkně sedí, je fakt luxusní
0 ×Nahlásiť
Global internet system solutions, s.r.o., Praha 4 - Kunraticeflag
Hodnotené 14. 5. 2015, variant Apple iPhone 6 Plus kryt hnedý
Overený nákup
krásné
0 ×Nahlásiť
Michal, Trenčín 8flag
Hodnotené 24. 1. 2015, variant Apple iPhone 6 Plus kryt hnedý
Overený nákup
Taketo obaly by som chcel na kazdy telefon, hlavne niektore velke androidy. Minimalna pridana hrubka, prijemne na dotyk, vyrez na fotak ma ciernu obrubu aby zabranil odrazom pri pouziti blesku. Najlepsia farebne kombinacia s bielym/gold iphonom, povodne som uvazoval modru lebo hneda prave nebola skladom ale pockat sa oplatilo, ked som nazivo videl modry tak som nelutoval. Ked porovnam co som dostal za podobne peniaze od Samsungu na S4 a S5 tak ta cena vobec nie je vysoka. Povodne som planoval slim fit od Spigenu, ale po skusenostiach so Spigenom na S4 som to ani neskusal, ich "slim prida 2x tolko hrubky a hlavne sirky k telefonu ako toto.
predpokladam, ze to nie je na vsetkych kusoch, ale ten moj ma "vlas" v 45 stupnovom uhle, cize na mna sa asi dostalo z nejakych odrezkov :), na priamom svetle to nevyzera pekne, robi to diagonalne pasy po celom povrchu, snad to casom "lahne"
0 ×Nahlásiť
Peter, Hrachovišteflag
Hodnotené 8. 11. 2014, variant Apple iPhone 6 Plus kryt hnedý
Overený nákup
brusena koza
dokonale tvarovanie
hebky zo spodu,cize nechyta spinu
mohol byt tensi hlavne pri tlacidle tichy rezim
ta farba je divna viac sa mi pacila minulorocna hneda
ledva som ho na telefon napasoval
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií