PET AD homeoffice

Recenzie BeeWi Bluetooth Smart temperature & humidity sensor

Zobraziť katalóg
BeeWi Bluetooth Smart temperature & humidity sensor - Senzor

Recenzie BeeWi Bluetooth Smart temperature & humidity sensor

Zaujímajú vás názory a recenzie na BeeWi Bluetooth Smart temperature & humidity sensor? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s BeeWi Bluetooth Smart temperature & humidity sensor. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na BeeWi Bluetooth Smart temperature & humidity sensor aj vy.

Používateľské recenzie

Zákazníkflag
Hodnotené 16. 8. 2016, variant BeeWi Bluetooth Smart temperature & humidity sensor
Overený nákup
Vynikajuca vecicka. Funguje dokonale s iPhonom, aplikacia je jednoducha, pristroj sa cez bluetotth paruje sam kedykolvek spustite appku, za sekundu. Ukazuje teplotu a vlhkost, kedkolvek, na polici, v skrinke na potraviny/zavretej/, chladnicke :-) , v humidore (super). Ziadny iny klasicky pristroj na meranie teploty a vlhkosti podobne kusky neumoznuje. Proste super. K appke a telefonu sa daju naparovat tusim az tri beewiitka.
Je dost presny, ale neda mi nespomenut, ze zaroven s nim som kupil meteostanicu Hyundai ws 2244, a postavil som ich vedla seba, spolu so starou meteostanicou z Lidlu, a klasickym teplomerom (myslim tym liehovym s modrou vodickou...). Kazdy ulazoval inac, lisli sa asi o stupen a o asi 2% vlhkosti... Clovak si moze vybrat, ktory sa mu víac paci... Ale nic si z toho netreba robit, pretoze ten Hyundai ws 2244, ktory som kupoval na zaklade asi 74 recenzii na Alze ako "mimoriadne presny", mi ukazoval dokonca s aj s vonkajsim cidlom polozenym vnutri v izbe asi 2 cm od vnutornej jednotky teploty vonku a vnutri odlisne o 2 stupne, a vo vlhkosti bol rozdiel az 5%... Pritom merali ten isty vzdusik... Tak tolko k tym recenziam... :-) Ale aspon je to funny
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií