PET PET

Recenzie Danfoss Link Connect

Zobraziť katalóg
Danfoss Link Connect - Termostatická hlavica

Recenzie Danfoss Link Connect

Zaujímajú vás názory a recenzie na Danfoss Link Connect? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,8 z 5 hviezdičiek od 6 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Danfoss Link Connect. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Danfoss Link Connect aj vy.

Používateľské recenzie

Simona, Ondřejovflag
Hodnotené 13. 2. 2020, variant Danfoss Link Connect
Overený nákup
Tiche
Presne
0 ×Nahlásiť
Flying accountant s.r.o., Praha 1flag
Hodnotené 9. 12. 2019, variant Danfoss Link Connect
Overený nákup
ve spojení se základovou jednotkou tvoří perfektní regulaci ovládanou na dálku
pracnější instalace
0 ×Nahlásiť
Oliver, B.Bystricaflag
Hodnotené 14. 2. 2019, variant Danfoss Link Connect
Overený nákup
hlavica pracuje samostatne alebo v spolupraci s centralnou jednotkou, ktora moze byt WIFI. Novy FW uz rozlisuje lokalne kurenie ( privod vody moze byt zo zaciatku chladnejsi ) alebo centralne vykurovanie, kde je horuca voda do radiatorov k dispozicii ihned ) Dobre alkalicke baterie vydrzia 1,5-2 roky
pozor na deti, hlavica je síce upevnená ale pokiaľ sa na ňu niekto zaprie tak moze odpadnut z uchytenia. Po niekolkych pádoch na zem sa moze stat ze strati spojenie s centralnou jednotkou = poskodena antena v jednotke.
0 ×Nahlásiť
Lukáš, Ružomberok 1flag
Hodnotené 10. 12. 2018, variant Danfoss Link Connect
Overený nákup
Tichá
Elegantné a pevné spracovanie
Robí presne to čo má
Display sa neda čítať, keď je ventil rovnobežne s radiátorom, ale dajú sa kúpiť 90° redukcie (ale pri používaní mobilnej aplikácie nepodstatné - tam vidno všetko)
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií