AD homeoffice AD homeoffice

Recenzie Intel NUC 6I5SYK

Zobraziť katalóg
Intel NUC 6I5SYK - Mini PC

Recenzie Intel NUC 6I5SYK

Zaujímajú vás názory a recenzie na Intel NUC 6I5SYK? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Intel NUC 6I5SYK. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Intel NUC 6I5SYK aj vy.

Používateľské recenzie

Vladimír, Kaplnaflag
Hodnotené 22. 2. 2016, variant Intel NUC 6I5SYK
Overený nákup
Prekvapivo male rozmery
Dobre pristupne konektory pre ssd a RAM.
Dobry vykon pre HTPC. Zvlada dekodovanie Full HD videa pri CPU < 15%. Zvlada dekodovanie 4K videa aj generovanie GUI KODI 16.0 na 4K (ale plynulost nie je uplne 100% pri defaultnom skine)
Interni CIR (consumer IR prijimac), funguje na prvykrat s 6 rokov starym windows media center ovladacom a s Logitech Harmony.
Na moj vkus vacsia hlucnost ventilatora. Pouzivam ho ako HTPC (bezi KODI) takze to trochu vadi. Radsej by som uvital vacsie rozmery skrinky a menej hlucne chladenie. Predpokladam ze sa casom objavia aj pasivne chladene skrinky ako k predchadzajucej generacii.
BIOS ma tendenciu zamrzat pri vstupe do neho. Stalo sa to niekolkokrat a ani upgrade nepomohol. Inak je stabilita v poriadku.
Skoda ze nema HDMI 2.0 :( Takze 4K len na 30 fps, alebo vyssi rate cez DP. Aj z toho moze vyplyvat pocit slabsej plynulosti GUI.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií