Vyberte prvok na stránke, ktorého sa chyba týka

Využi dopravu zadarmo! Vlož do košíka kód ZAPLATENEONLINE pri objednávke nad 40 Eur vr. DPH. Viac informácií tu

Doručenie zadarmo Káva na Alzáka!

Recenzia Kolonožka Off road black carbon

Zobraziť katalóg
Kolonožka Off road black carbon

Hoverboard – maximálna rýchlosť 16 km/h, dojazd až 20 km, nosnosť 120 kg, 4.4Ah batéria, vrátane prepravnej tašky, hmotnosť 14 kg

Na sklade > 5 ks
Cena s DPH 289 €
Pôvodná cena 369,90 €
4,3
Hodnotilo 47 používateľov
5 27x
4 13x
3 1x
2 2x
1 4x
1 000+ zákazníkov už zakúpilo
85 % zákazníkov odporúča

Používateľské recenzie

Martina 9.6.2016
Dárek pro dceru měl velký úspěch. Po letech hračka, která ji opravdu zabaví.
Zvládá terénní nerovnosti Mladší syn ještě ani nechodí a už by chtěl taky jezdit :-))
Filip, Praha 5.6.2016
na rovinkách a z kopečka jede fakt rychle, dost na to aby jste si slušne natloukli čumák. rychle se na tom naučíte supr na prohánění mýho psa (lítá za mnou a baví ho to):-) dobrý dárek pro děti, budou určitě středem pozornosti a to maj rádi. dojezd u mě bohužel zatím jen 6 km. (mam 95kg) na nerovnostech mam docela potíže se na tom udržet. bohužel se časem nevyhnete poškrábání. je to hodně těžký, takže když dojde baterka zapotíte se. trochu drahá sranda
Zakaznik 11.8.2016
Skoro dokonale
Milan 10.7.2016
je na tom plno srandy a zábavy
jezdí celkem rychle zvládá skoro každý povrch rychle se vybijí každý se na tom chce projet
Firma, Hrádek nad Nisou 28.12.2016
Super zábava a dostatečný výkon na jízdu do kopce (105 kg)
Josef, Ostrava - Már. Hory 15.7.2016
Skvělá zábava zvládnutí jízdy do 5 min. rychlé dobíjení Doporučuji všem, 12-ti letá dcera nadšená Žádné
Jiří, Praha 9 27.7.2016
Dobrá hračka pro malé i velké, jsem spokojený a doporučuji i ostatním. Žádné zápory.
Firma, Praha 5 25.6.2017
Je to hračka, která neomrzí, pokud máte dostatečně velký bezbariérový byt nebo dostupné větší prostranství s hladkým povrchem, určitě doporučuji. Zpravidla i menší nerovnost nebo kamínek a netrénovaný jedinec letí s jistotou pokaždé na držku.
Tomáš, Jablunkov 26.12.2018
Jednoduché a přesné ovládání, dálkové ovládaní, zvládnou lehce i děti. Neznám ještě dojezd, jelikož ho máme doma a ve sněhu ven nesmí. Doma přejede při troše zručnosti lehce práh dveří. Výhodou jsou i nafukovací a velká kola. Není vodotěsný a pro děti na přenášení těžký. Ale to bych až tak neřešil. Jsem spokojen.
Andrea, Olomouc 20.12.2018
perfektní ovládání
Firma, Choceň 8.1.2018
super hračka!
Lenka 31.7.2017
Je to super, děti si na tom hrajou. Já si na tom hraju prostě suprovka :)) Cítím se o 10let mladší. Určitě doporučuji. Máme to doma všichni já manžel a 2 děti :-) Žádné.
Hedvika, Praha 9 - Hloubětín 9.6.2017
Dceři je 8 a uplne nejvíc ji to vyhovuje.
Igor, Prešov 3.1.2018
super vozítko naučí sa na ňom aj stredná generácia návykové nie je to do terénu
Josef, Žatec 17.6.2019
Nevšední dopravní prostředek. Off road to moc není, chce to kvalitní povrch, nebo si natlučete. Chvíli trvá než se na tom naučíte
Zakaznik 8.3.2019
rychle se na to zvykne syn byl nadšený kolonožka má funkci bluethoot ale nelze se s ní propojit s aplikací, za mě teda zklamání
Firma, Partizánske 1 28.2.2019
Zaujímavý dizajn,veľké kolesá a tým ľahší prejazd cez menšie nerovnosti. Výdrž batérie aj pri osobe vážiacej iba 35kg,len 3,max 4km-deklarované 20km!! ,čo je nereálne. Má problém so stúpaním už pri 10-12° - deklarované 15°
Zuzana, Nadlice 19.11.2017
Je to výborný darček pre deti
dlha vydrž baterky rýchli hmotnosť
filip 15.1.2017
Je na tom sranda
Zábavním se na tom Baterka málo vidrží
Zákazník 3.12.2016
Hoverboard, Kolonožka, Smart Balance Wheel, GyroBoard, Speedio. Je to super dopravní prostředek. Doporučuji si přečíst manuál (když je čínsky tak je na webu kolonožka česky)
Rychlost Off-Road Zvládá i neposekanou trávu Překvapivě zvládá kopce a hrboly Zvládá i kostky Lehce se dá naučit Výdrž Baterie Baterie se ničí když je připojená díl než má být Dlouhá doba nabíjení (2 hod) Mluví něco o bluetooth když se zapne (mám Bluetooth verzi) Špiní se a škrábe se (postupem času)
Jakub, Přišimasy 2.10.2018
3-4x levnější než nejlevnější segway Nestabilní Doporučuji si připlatit (ninebot by segway) nebo nekupovat nic
Firma, Praha 4 18.8.2016
tiche, silne, rychle a zvlada i jen 36kg. Po posekane trave frci taky slusne! kryti kol se odira o zem a konstrukcne neni doresene ze opusteni v rychlosti zpusobi prekulovani hoverboardu
Martin, Praha 27.3.2017
výkonné motory, dají se přejíždět i drobné nerovnosti (ne obrubníky!), rychlé na naučení, upoutává pozornost okolí Výdrž baterie - po rovině max. 5 km, v kopcích mnohem méně, nemá indikátor vybití (když je baterie skoro vybitá, tak se kolonožka chová zvláštně - nereaguje na náklony jak má a velmi lehce se dá zranit).
Firma, Praha 8 23.8.2016
Je super, že to je zábava pro všechny věkové kategorie Když dojde baterka :(
Firma, Praha 5 26.9.2017
Když funguje, tak to jede, i když pro dospělého (cca 84 kg) to už je pomalejší zábava. Nicméně už dvakrát odešla deska, která kontroluje napájení - kolonožka se nedobíjí a jen smutně bliká stav baterky. Zboží posláno na reklamaci.
 
Zákazník 9.12.2015
ideální dárek pro náctileté.. pro starší generaci asi moc ne
Relativně nízká cena Velmi pěkný vzhled trochu vratké při přejezdu nerovností
Ondřej Horáček 22.12.2016
Už se těším až to do mě nějakej blbeček jedoucí na tomhle vynálezu na chodníku napálí a budu mu to moct rozmlátit o hlavu. :D
nic všechno
123
 

Odkaz k produktu na stránkach výrobcu: Zadajte odkaz recenzie produktu

Poznámka:

Skúste nové Alza Premium Moja Alza Prihlásiť Ako nakúpiť
WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi