AD elektro AD elektro

Recenzie MSI GE72 6QE-645CZ Apache Pro

Zobraziť katalóg
MSI GE72 6QE-645CZ Apache Pro - Notebook

Recenzie MSI GE72 6QE-645CZ Apache Pro

Zaujímajú vás názory a recenzie na MSI GE72 6QE-645CZ Apache Pro? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s MSI GE72 6QE-645CZ Apache Pro. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na MSI GE72 6QE-645CZ Apache Pro aj vy.

Používateľské recenzie

Matejflag
Hodnotené 1. 7. 2016, variant MSI GE72 6QE-645CZ Apache Pro
Overený nákup
Výkon parádny, klávesnica tip top (normálne ju milujem :D), za bežného používania prekvapivo tichý (pri hrách samozrejme hukot), SSD, PLS panel (farby a uhly epické), MSI utilitky (ktoré sa dajú využiť), Rozšírenie záruky o 3 mesiace pri registrácií produktu (neplatí ak si priplatíte za predĺženú záruku), hliníkovo lítové spracovanie (treba dávať pozor na capky, rýchlo sa zapatlá), zvuk fajný, diódy pre Caps/Num Lock sú pekne decentné (svietia na modro), USB-C 3.1
SSD sa máličko viac hreje ako by bolo chcené, no človek to zbadá iba ak si nainštaluje na to program, zo začiatku sa hrial dosť aj HDD čo bolo narozdiel od SSD aj cítiť, je to veľmi nepríjemné pri hraní, pretože vám pečie na pravú ruku a je to cítiť aj pri klávesnici popri písaní... po týždni sa to učlovečilo no treba sí kúpiť nejakú dobrú podložku pod NTB.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií