PET PET

Recenzie Samsonite PRO-DLX 4 Laptop Backpack M čierny

Zobraziť katalóg
Samsonite PRO-DLX 4 Laptop Backpack M čierny - Batoh na notebook

Recenzie Samsonite PRO-DLX 4 Laptop Backpack M čierny

Zaujímajú vás názory a recenzie na Samsonite PRO-DLX 4 Laptop Backpack M čierny? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,5 z 5 hviezdičiek od 4 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Samsonite PRO-DLX 4 Laptop Backpack M čierny. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Samsonite PRO-DLX 4 Laptop Backpack M čierny aj vy.

Používateľské recenzie

Michal, Trenčín 8flag
Hodnotené 16. 2. 2016, variant Samsonite PRO-DLX 4 Laptop Backpack M čierny
Overený nákup
kvalitne vypracovanie, viacnasobne presivane na spojoch materialu, bezne nizsie rady Samsonite maju len jednoduche presivanie. Vynikajuce popruhy. Zipsy maju pogumovane tiahlo, ale zdaju sa mi menej kvalitne ako napr. na Ergo Biz serii za polovicnu sumu
Vrecko na flasu s vodou je vyborne, posluzi aj na maly skladaci dazdnik
Polstrovanie chrbta a zaroven ochranna vrstva pre laptop je naozaj luxusna.
Celkovo to vsak nie je 100% to, co som ocakaval, skor by som si prial aby par tychto dobrych vlastnosti bolo dostupnych na linii Ergo Biz batohov.
ziadna vystuz bocnych stien
cerveny akcent je trochu prilis napadny, mohli tou cervenou setrit, je na kazdom zipse, po stranach su cervene pasy - nevyzera to prilis "business"
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií