PET PET

Recenzie Street Surfing City kicker Turquoise Black

Street Surfing City kicker Turquoise Black - Skladacia kolobežka

Recenzie Street Surfing City kicker Turquoise Black

Zaujímajú vás názory a recenzie na Street Surfing City kicker Turquoise Black? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,0 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Street Surfing City kicker Turquoise Black. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Street Surfing City kicker Turquoise Black aj vy.

Používateľské recenzie

Pavol, Vysoká pri Moraveflag
Hodnotené 11. 11. 2016, variant Street Surfing City kicker Turquoise Black
Overený nákup
Žiaľ, neviem porovnať s inými kolobežkami, keďže toto je prvá pre mňa a moje deti :). Ale je príjemná na jazdu, keď chodím po "mačacích hlavách", tak v rúčke cítim silné vibrácie (stačí sa menej opierať), ale cez nohy to je príjemne tlmené.
Už pri prvom pokuse o zloženie som zlomil plastovú "rúčku" na zdvih skrutiek riadiacej tyče z aretačnej polohy. Ono sa to dá skladať aj bez toho (a skladať to často nebudem), len je to trápne, že je tam taký chabý plast.
Všetky skrutky musia byť fakt pevne utiahnuté (takými rýchlouťahovacími páčkami, ktoré sú k nim natvrdo pripevnené), ináč sa začnú uvoľňovať a odpadnú počas jazdy.
0 ×Nahlásiť
Pavel Frýdl, Zlín 5flag
Hodnotené 10. 9. 2016, variant Street Surfing City kicker Turquoise Black
Overený nákup
Provedení
Nebyl Český návod
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií