PET AD homeoffice

Recenzie TechniSat DigitRadio 100 IR, black

Zobraziť katalóg
TechniSat DigitRadio 100 IR, black - Rádio

Recenzie TechniSat DigitRadio 100 IR, black

Zaujímajú vás názory a recenzie na TechniSat DigitRadio 100 IR, black? U nás má zatiaľ hodnotenie 2,5 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s TechniSat DigitRadio 100 IR, black. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na TechniSat DigitRadio 100 IR, black aj vy.

Používateľské recenzie

René, Praha 5 - Hlubočepyflag
Hodnotené 28. 10. 2016, variant TechniSat DigitRadio 100 IR, black
Overený nákup
Jen WiFi, při každém probuzení ze stand-by se znovu připojuje k síti, nedá se spravovat přes síť a seznam internetových rádií bůh ví kde na internetu. DAB rádio nepodporuje L pásmo a DMB (pouze DMB-A)
0 ×Nahlásiť
Ladislav, Jílovištěflag
Hodnotené 19. 8. 2015, variant TechniSat DigitRadio 100 IR, black
Overený nákup
Zatím funguje bezvadně, ale je to příliš krátký čas na celkové hodnocení
Zásadní nedostatek je chybějící návod v češtině. Němčina, která jediná je zastoupená (angličtina také chybí) není již příliš frekventovaná. Ty dvě hvězdičky jsou strhnuty za chybějící návod
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií