Vyberte prvok na stránke, ktorého sa chyba týka

Využi dopravu zadarmo! Vlož do košíka kód ZAPLATENEONLINE pri objednávke nad 40 Eur vr. DPH. Viac informácií tu

Doručenie zadarmo Drogériu? Máme! SK

Recenzia Tinen 230V C5 s inovatívnou zástrčkou 1.8m čierny

Zobraziť katalóg
Tinen 230V C5 s inovatívnou zástrčkou 1.8m čierny

Napájací kábel umožňuje jednoduché odstránenie zástrčky jednou rukou, zabraňuje poškodeniu zásuvky, bezpečné a pevné vyhotovenie

4,6
Hodnotilo 33 používateľov
5 25x
4 4x
3 2x
2 1x
1 1x
500+ zákazníkov už zakúpilo
87 % zákazníkov odporúča

Používateľské recenzie

Firma, Praha 29.6.2016
zajímavě řešený
Firma, Horoměřice 4.8.2016
velmi dobry napad - resi jednoduse vytazeni zastrcky v pripade dobre fungujici zasuvy, kdy odpojeni vyzaduje vetsi silu. Zatim kratka zkusenost, nenasel jsem zapor
Roman, Domažlice 23.8.2016
Kabel je dostatečně dlouhý a jde dobře odpojit ze zásuvky jednou rukou.
Jaroslav, Děčín 5 13.9.2016
Dobře se vyndavá ze zásuvky
Firma, Beroun 27.9.2016
U přenosného počítače často beru zdroj v tomto případě je to ideální zastrčení a vyjmutí je usnadněno A nedochází k poškozování elektroinstalace. Je trošku větší ale to je dáno mechanismem Jinak to nejde
Karel, Praha 4 30.5.2017
dobrá vychytávka nic
David, Praha 6 30.10.2017
Kupoval jsem k univerzálnímu zdroji ASUS. Pasuje do něj a výborně s ním funguje
Velmi snadno se vytahuje ze zásuvek, dokonce i z mé dost zatuhlé prodlužky Adekvátní délka Samozřejmě univerzální CEE 7/7 vidlice, lze tedy vložit i do Schuko zásuvek Větší vidlice (vyšší než obvyklá lomená), holt někam se ten vysouvací mechanismus musel nacpat :)
Miroslav, Bratislava - Petržalka 28.12.2017
bezproblémové vytiahnutie zástrčky zatiaľ nič
 

Odkaz k produktu na stránkach výrobcu: Zadajte odkaz recenzie produktu

Poznámka:

Skúste nové Alza Premium Moja Alza Prihlásiť Ako nakúpiť
WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi