Recenzia VisionBook 14Wi

Zobraziť katalóg
VisionBook 14Wi

Notebook Intel Atom x5 Z8350 Cherry-Trail, 14,1" 1366 x 768, RAM 2 GB DDR3L, Intel HD Graphics, 32 GB eMMC, WiFi 802.11bgn, bluetooth 4.0, HDMI, USB 3.0, microSDHC slot, batéria 10000 mAh, Windows 10 Home

Na sklade > 5 ks
a na predajni Bratislava - centrála
Cena s DPH €182,90
3,5
Hodnotilo 27 užívateľov
5 6x
4 10x
3 5x
2 3x
1 3x
1 000+ zákazníkov už zakúpilo
59 % zákazníkov odporúča

Recenzia

Používateľské recenzie

Tomáš, Hradec Králové 24.11.2016
Notebook je tenký, lehký a hlavně levný. Nemám s ním ještě dost dlouhou zkušenost na hlubší hodnocení, ale za tu cenu se zdá dobrý.
Vojta 4.12.2016
Nemenil bych. Za pet tisic bomba.
Baterie obrovská, hezký display, nízká teplota i po hodinách práce, dostatek výkonu na Office a web. Zvuk tichý a nekvalitní, zpracování dobré ale materiály měkké, řekl bych, že se lehce poškodí.
Jiří, Praha 22.11.2016
Výkon a provedení odpovídá ceně.Výdrž baterie. Nic zásadního.Nesmíte trefit špatný kus.
Firma, Pardubice 18.11.2016
přestože je plastový, má pevnou konstrukcislušné LCDvýborná klávesnicecelý systém běhá svižně14´ je už i na seriózní prácizvládá i i hry ze Storu dost slabý zvuk
Zakaznik, Jaroměř 18.11.2016
nízká hmotnostdlouhá výdrž baterie krátký kabel nabíječky
Firma, Pardubice 18.11.2016
přestože je plastový, má pevnou konstrukcislušné LCDvýborná klávesnicecelý systém běhá svižně14´ je už i na seriózní prácizvládá hry ze Storu dost slabý zvuk
Matt 28.10.2016
Už delší dobu jsem zkoušel notebooky do 7 tisíc korun, ale všechny byly hrozné ať svojí velikostí nebo svým výkonem, proto jsem od 5 tisícového notebooku moc neočekával. Vzhled je určitě za plné body, kopie Macu, samozřejmě jsou použité plasty, ale šasi vypadá velmi dobře. Obrazovka 14,1 palce má krásný a živý obraz, klávesnice je trochu o lehčím zvyku, ale už se mi na ní píše dobře. Je samozřejmě i na ní vidět, že zde se šetřilo na materiálu. Co je nejslabší stránkou, tak je zvuk. Zde je vidět cena nejvíce, zvuk je umělý, stejný jako měli notebooky před 10 lety. Ale na přehrávání filmů a videí na internetu bohatě stačí, případně dokoupit bedýnky. Co je velké plus, tak jsem velmi překvapen rychlostí počítače, za pět tisíc jsem čekal pěkného šneka jako jsou HP a Asusy za 7 tisíc. Tady ale příjemné překvapení, s Firefoxem a W10 systěm běží pěkně svižně a plynule, žádně záseky. Určitě to není počítač na hry, ale věřím, žže mé oblíbené Heroes 3 Complete zvládne v pohodě. Nemá CD rom a HDMI výstup je micro! Dva porty na USB a poměrně krátký cca 1,5 metru nabíjecí kabel, ale zase je lehký.
Cena/výkonRychlostDesignCENAW10Office zdarmaNejlepší z ntb do 7 tisíc ReproduktoryMicro HDMI
Zdeněk, Louny 1 16.11.2016
RychlýPěkný obraz
Iľja, Bratislava 25.12.2016
Detský My first notebook deluxe. Výborný notebook pre malých nezbedníkov čo sa snažia testovať NB rodičov, za cenu Lego vláčika. Hardvér známy zo zahraničných e shopov už koncom 2016 mierne zaostáva. Aktuálne sú 64GB + 4GB a FHD display v rovnakom šasi, ale priplácať za vec, ktorá ledva vydrží do nasledujúcich vianoc je zbytočné. Intel Z8350 šlape s minimálnou spotrebou a 14` display je pre zrak menej náročný ako 10`-11`. Aj na akumulátor je dostatočný priestor, preto výdrž 7-9 h pri kombinovanej prevádzke je reálna. Samozrejme treba dokúpiť rýchlu mikroSD aspoň 32GB a myšku. Audio je žiaľ nezvládnuté. Zvuk je chrchlavý aj do jack výstupu, použiteľne možno max. na Skype. Zvuk sa šíri škárami medzi klávesami, čo znižuje odolnosť voči rozliatym tekutinám. Devízou je CZ/SK lokalizácia so servisnou podporou.
14 inch display , solídny aku. V tejto triede snáď iba nepoužiteľný audioprevodník.
Ondřej, Turnov 14.11.2016
CenaBaterie-8h vydržíLevný ntb na brouzdání netem, sem tam nějaký film a nenáročné aplikace s dobrou výdrží. Trackpad žádná slávaRepro spíše podprůměrdisplej jen průměrAle vzhledem k ceně se nad tím dá oko přimhouřit
123
 

Odkaz k produktu na stránkach výrobcu: Zadajte odkaz recenzie produktu

Poznámka:

Skúste Alza Premium Moja Alza Prihlásiť Ako nakúpiť
WEB12