Recenzie 32" AOC C32G2AE/BK Gaming

Zobraziť katalóg
32" AOC C32G2AE/BK Gaming - LCD monitor

Recenzie 32" AOC C32G2AE/BK Gaming

Zaujímajú vás názory a recenzie na 32" AOC C32G2AE/BK Gaming? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,5 z 5 hviezdičiek od 6 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s 32" AOC C32G2AE/BK Gaming. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na 32" AOC C32G2AE/BK Gaming aj vy.

Používateľské recenzie

Martin, Dražkovceflag
Hodnotené 13. 2. 2022, variant 32" AOC C32G2AE/BK Gaming
Overený nákup
Celková kvalita a dizajn monitoru sú veľmi dobré. Treba sa však pripraviť na výraznú zmenu vo vykresľovaní obrazu, a to najmä ak človek prechádza zo starších TN panelov či menších IPS monitorov, ktoré majú veľmi ostrý a farebne sýty obraz. VA panely majú naopak veľmi vysoký kontrast a krásne vyobrazenie čiernej, ktoré si však človek užije len pri statických obrázkoch. Pri pozeraní filmov či hraní hier je kvôli ghostingu nepoužiteľné. Pokiaľ však človek nepoužíva paralelne viacero typov monitorov, vie si na iné vykreslenie obrazu relatívne rýchlo zvyknúť. !!! POZOR !!! ide o monitor s tzv. VA panelom, čo znamená, že má veľmi silný ghosting (dlhý prechod z čiernej do svetlej farby a tým silné rozmazanie obrazu). Hoci je marketingovo predávaný ako rýchli monitor s odozvou 1 ms, technológia VA panelu mu neumožňuje zobraziť prechod z čiernej do svetlej farby skôr, ako v rozmedzí 15 - 30 ms, čo sa odzrkadľuje na veľmi silnom rozmazaní pohybujúceho sa obrazu v základných nastaveniach. Monitor tak rozhodne nie je určený pre hráčov kompetitívnych hier, ktorým odporúčam sa poobhliadnúť po IPS paneloch. Ghosting sa dá zredukovať nastavením Overdrive na medium spolu so Shadow Control na 60 - 80, čím sa ale pripravíte o sýte farby a všetko bude pôsobiť príliš svetlo a vyblednuto. VA panely taktiež nie príliš dobre vykresľujú text vďaka tzv. "subpixelom" a je nutné sa pohrať s nastavením Adjust clear type text vo Windowse, aby bol čitateľnejší. Hlavne pri dlhej práci s textom to môže byť dosť nepríjemné.
naozaj obrovská uhlopriečka 31,5" (80 cm), titulka nesprávne uvádza 32"
prehnutá obrazovka, ktorá nestráca na kvalite farieb ani vo veľmi širokom zornom poly
ľahká montáž a nastaviteľný vertikálny uhol
podpora AMD Free sync aj Nvidia G-sync
relatívne výhodná cena za monitor vo svojej kategórií
rozlíšenie 1920 na 1080 bohate stačí na ostrý obraz aj v tejto veľkosti, naviac tak oproti 1440p je grafická karta zaťažovaná o 30 - 60% menej, čo sa ukáže na plynulosti hier hlavne na slabších kartách (výrazne viac ako rozlíšenie vplývajú na kvalitu obrazu nedostatky VA panelu)
VA panel, čiže veľmi silný ghosting a problémy s vykresľovaním textu, ktorý môže pôsobiť neostro (pre prijateľné hranie hier či pozeranie filmov sa treba značne pohrať so softvérom monitoru), odozva 1 ms je hlavne marketing
bez možnosti nastaviť výšku monitora (má však klasické VESA zavesenie na stenu či stojan 100x100)
0 ×Nahlásiť
Dominika, Česká Lípa 1flag
Hodnotené 22. 12. 2021, variant 32" AOC C32G2AE/BK Gaming
Overený nákup
Krasny obraz
Super zahnutý displej
Dobrá cena za kvalitu
Horší zvuk
0 ×Nahlásiť
Dominika, Česká Lípa 1flag
Hodnotené 5. 12. 2021, variant 32" AOC C32G2AE/BK Gaming
Overený nákup
hezký obraz
super cena za kvalitu
horší zvuk
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií