Vyberte prvok na stránke, ktorého sa chyba týka

Bezkontaktný a bezpečný nákup

Doručujeme do 91 AlzaBoxov.

Rúška a bezpečnostné pomôcky

Ochranné pomôcky máme na sklade a ihneď k odberu.

Najširšia ponuka notebookov na sklade

Notebooky na doma, na cesty alebo do školy na sklade.
Sieť Alzaboxov Všetko potrebné na jednom mieste

Recenzie A4tech N-708X V-Track

Zobraziť katalóg
A4tech N-708X V-Track - Myš

Recenzie A4tech N-708X V-Track

Zaujímajú vás názory a recenzie na A4tech N-708X V-Track? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,6 z 5 hviezdičiek od 111 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s A4tech N-708X V-Track. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na A4tech N-708X V-Track aj vy.
9,29 € 8,69 €
Na sklade > 10 ks
Máte otázku? Vyhľadajte si odpoveď.
Nenašli ste odpoveď na svoju otázku?
Položiť otázku

Používateľské recenzie

Jan, Praha 5 3.5.2015
S A4tech mám historicky velmi dobré zkušenosti v této cenové hladině (nejlevnější myš), proto jsem nakonec sáhl znovu po této značce. Opět nezklamala. Za tu cenu je to velmi dobrý kus HW. Dobře sedí do ruky, perfektní kolečko (jsem na ně dost vysazený) tlačítka a provedení vcelku kvalitní. Nikde nesvítí, decentní tmavá myš za velmi dobrou cenu.
cena kvalita kolečko (kvalitní) nenašel
Zakaznik 25.6.2016
  Dlhšie trvá nainštalovanie
Čeněk, Slavičín 31.5.2016
dobrá citlivost příjemná na úchop cena trochu hlasité klikání boční tlačítka se hůř mačkají (ale možná jen neumím správně zkroutit prsty :-) )
Zakaznik, Plzeň 3 – Radobyčice 3.5.2016
Cena, kvalita a forma Lesklý povrch
Zákazník 25.1.2016
Nemám co vytknout, hledal jsem náhradu za A4Tech XL 750 BF a našel jsem jí právě v této myši.Bez potisku mi je příjemnější na ruku než předchůdce, volba rozlišení je akorát, stále je to kvalitní, ač u nás ne tolik známá myš a za tu cenu prostě paráda jak na klasické používání tak na hraní.
Tvar Dobře se drží Funguje parádně Skvělá cena
Jan, Praha 3 - Žižkov 21.4.2016
Za tu cenu bych řekl, že určitě super myš. Nemůžete čekat nějaké super progaming výkony, což v téhle cenové kategorii asi každý ví. Každopádně na práci atd bohatě stačí. :)
David, Blansko 10.11.2015
Dlouho jsem nebyl tak překvapen dobrým poměrem cena/kvalita. Zápory jsou spíše pro forma, nemají na funkci myši pražádný vliv.
příjemně se drží kolečko je ovladatelné s jistotou tři režimy DPI snadno přepnete nikde nesvítí a neprosvítá funguje na kdejakém povrchu drát je poddajný a akorát dlouhý celoplastové provedení tlačítka na boku působí lacině
Monkey Lounge s. r. o. 9.9.2015
lahka, dobra velkost a zatial funguje :)
Palino Cholp, Humenne 18.8.2015
po kupe mysky za 3,61eur uplne sklamanie. za malo penazi, malo muziky, vyhodene peniaze. siahol som teda po tejto myske o 4 eura drahsej s napatim ci splni kvalitu ktoru som chcel. sice cena tomu vobec neodpovedala. a vysledok! absolutna spokojnost. po zapojeni okamzity kvalitativny rozdiel o proti predchadzajucej myske. jednoznacne odporucam!!!
cena rychla celkova kvalita ziadne
Zákazník 4.8.2015
Používám stejnou již více než rok a jsem s ní maximálně spokojen
příjemný tvar na držení, více tlačítek nic
123 ...
 
Skúste nové Alza Premium Moja Alza Prihlásiť Pre organizácie Ako nakúpiť
WEB6
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi