AD homeoffice PET

Recenzie AlzaErgo Riser ER145WBC

Zobraziť katalóg
AlzaErgo Riser ER145WBC - Podstavec pod monitor

Recenzie AlzaErgo Riser ER145WBC

Zaujímajú vás názory a recenzie na AlzaErgo Riser ER145WBC? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,0 z 5 hviezdičiek od 4 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s AlzaErgo Riser ER145WBC. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na AlzaErgo Riser ER145WBC aj vy.

Používateľské recenzie

Ľubomír, Bratislavaflag
Hodnotené 8. 3. 2022, variant AlzaErgo Riser ER145WBC
Overený nákup
Už pri montáži nožičiek som zistil, že sú nestabilné tak som ich skúsil silnejšie dotiahnuť ale to zas neprežila doska do ktorej sa upevňujú. Mám to na stole ale z každej strany to mám podložené a opreté aby sa to nekývalo a nepadlo. Na obrázku to vyzerá dobre ale v skutočnosti sú to vyhodené peniaze.
bezdrôtová nabíjačka
odpadávajúce nožičky
veľmi nestabilné
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií