Vyberte prvok na stránke, ktorého sa chyba týka
Od 24.10. pre vás máme otvorené všetky pobočky, na ktorých si môžete zaobstarať tovar základnej životnej potreby. Zároveň vám bezpečne doručíme vaše objednávky do AlzaBoxov.
Alzabox Vánoce HP, média Home Office

Recenzie APC Back-UPS CS 650I

Zobraziť katalóg
APC Back-UPS CS 650I - Záložný zdroj

Recenzie APC Back-UPS CS 650I

Zaujímajú vás názory a recenzie na APC Back-UPS CS 650I? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,4 z 5 hviezdičiek od 29 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s APC Back-UPS CS 650I. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na APC Back-UPS CS 650I aj vy.
Máte otázku? Vyhľadajte si odpoveď.
Nenašli ste odpoveď na svoju otázku?
Položiť otázku

Používateľské recenzie

Karel, Praha 7 - Holešovice 2.4.2013
Rychlá UPSka, instalace bezproblémová. Synology NAS ji najde na první dobrou. Celkem tichá, jen mírně chrčí.
Firma, Praha 2 - Vyšehrad 25.11.2013
funguje s Centos 5
Tomáš, Praha 7 13.4.2013
Záložní zdroj jsem kupoval 18.5.2005 a před týdnem neustálého používání a nespočetných výpadků el. energie v bytě se rozsvítila prvně indikace výměny akumulátoru. Tudíž tento kvalitní výrobek velmi vřele doporučuji!
výdrž akumulátoru rychlost odezvy na výpadek el. energie tichý kvalitní software s diagnostikou
Firma, Bratislava 12.7.2013
Uz viac nez rok funguje a udrzala 6diskove NAS pole pri kazdom vypadku a bezpecne ho vyplo
Jan, Praha 9 25.5.2020
dobrá výdrž decentní vzhled leze z ní vždy 230 V / 50 Hz, dokáže dorovnat v rámci výkyvů sítě +/- desítky voltů, ale... (viz zápory) Za běžného provozu šumí a chrčí. Nepříjemný, pronikavý, širokospektrální šum, který jsem ve výsledku slyšel skoro po celém bytě. Je to zřejmě daň za to, že v ní asi neustále jede nějaký regulátor a vyrovnává napětí. Při nabíjení akumulátoru je vše OK, tedy umí fungovat i potichu, ale po cca 1 dni provozu začne "škvrkat". U zařízení určeného mj. pro domácnosti to je pro mě nepřijatelné. Dal jsem tomu šanci několik dní, ale nepřestalo to (jak jsem se dočetl v některých recenzích). Musel jsem jí vrátit a místo ní jsem již asi po páté resuscitoval 26 let starou Smart UPS 600.
Ladislav, Králův Dvůr u Berouna 29.7.2019
Kvalita Možnost jednoduché výměný baterie
Milan, Neratovice 9.6.2012
Rychlost!
Martin, Kvetoslavov 18.2.2015
  rusivo piska; dobry do tovarne ale nie na doma
Milan, Neratovice 9.6.2012
Urýchliť!
 
Skúste nové Alza Premium Moja Alza Prihlásiť Pre organizácie Ako nakúpiť
WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi