AD květen univerzal AD 1. týden květen

Recenzie ASUS ZenBook 13 OLED UX325EA-KG260T Pine Grey kovový

Zobraziť katalóg
ASUS ZenBook 13 OLED UX325EA-KG260T Pine Grey kovový - Ultrabook

Recenzie ASUS ZenBook 13 OLED UX325EA-KG260T Pine Grey kovový

Zaujímajú vás názory a recenzie na ASUS ZenBook 13 OLED UX325EA-KG260T Pine Grey kovový? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s ASUS ZenBook 13 OLED UX325EA-KG260T Pine Grey kovový. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na ASUS ZenBook 13 OLED UX325EA-KG260T Pine Grey kovový aj vy.

Používateľské recenzie

Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 1. 3. 2022, variant ASUS ZenBook 13 OLED UX325EA-KG260T Pine Grey kovový
Overený nákup
Notebook využívam čisto pracovne. Využívam ho teda na písanie článkov, programovanie (web a data science), retuš vo Photoshope, robím 3D grafiku v Blenderi (samozrejme, nie v engine Cycles, náročnejšie robím na desktope, kde mám externú grafickú kartu). Po prechode na Win 11 som mala problémy, ktoré som neskôr vyriešila sama, bližšie som ich opísala v negatívach. Úprimne, teraz mi tento stroj dokáže zaručiť spoľahlivosť, výkon a rýchlosť v jednom. Som s ním veľmi spokojná, nakoľko som hľadala menší ultrabook s dostatočným harvérom, ktorý dokáže stíhať aj moje náročné požiadavky. Pokiaľ chcete tenký notebook s vysokým výkonom, silne odporúčam Teraz by som odpovedala na recenziu pána Jakuba z Prahy, ktorý sa podľa môjho názoru mylne vyjadruje k tomuto parádnemu zariadeniu: 1. Display vôbec nebliká, ani cez "super spomalený záber". To, čo opisujete, sa volá obnovovacia frekvencia, ktorú má každý monitor (no way sherlock) a mne nijako nezaťažuje oči. A to hovorím o 8 hodinovej práci denne, niekedy aj viac. 2. Notebook sa až tak neprehrieva, resp. aj pri väčšom vyťažení som s tým nemala problém, tu bude asi chyba v tom, kde máte noťas položený, napríklad na kolenách to neprospieva ani jemu a ani vám ;) 3. Notebook nie je vôbec hlučný, ja úprimne ani neviem, že sa "potí" pri väčšom vyťažení. Ono je samozrejmé, že ten stroj si potrebuje zafúkať kvôli chladeniu, ale vôbec to nie je také strašné, ako to popisujete. 4. klávesy sú tiché a príjemné, chválim FN lock, jedinú poznámku mám k vypínaniu, ktoré je hneď vedľa DELETE, už niekoľkokrát som si takto omylom uspala laptop, ale extra rýchle zapnutie to vždy zachránilo. 5. potenciál i7 využíva na nie na 100%, ale na 200%. 6. nie som nikým zaplatená, všetko je to môj názor a skúsenosť. Amen
Solídna kovová konštrukcia
Rýchly štart + Windows Hello
Vôbec sa neseká
OLED display
Veľmi dobrá výdrž batérie, aj pri väčšom vyťažení
Neprehrieva sa (ale mám ho na podstavci)
Pri otvorení sa notebook jemne nadvihne, čo pomáha pri chladení. Vynikajúci nápad
Numerická klávesnica riešená na touchpade, zišla by sa sem možno nejaká vibračná odozva stlačenia. Cez touchpad viem spustiť aj kalkulačku :)
Tiché klávesy, FN lock a ledka pri Caps locku
V popise je napísané, že laptop je pripravený na WIndows 11. Je to lož, pretože po nainštalovaní Win 11 som mala neustále problémy s BSoD, neskôr som mala problém s internetovým pripojením, kde mi laptop samovoľne odinštaloval driver na wifi po každom zapnutí :) reinštalovanie systému pomohlo aspoň BSoD (odvtedy som žiadne nemala), driver som si musela odinštalovať a nainštalovať manuálne zo stránky Intelu. Odvtedy, musím poklopať (klop klop), laptop fičí jak blázon a zvláda všetky moje náročné požiadavky :)
USB port by som vymenila s HDMI, resp. switchla ich strany, nakoľko HDMI je naľavo spolu s 2x USB-C a USB A je sám na pravej strane.
Lesklý display, na ktorý si musím zvyknúť, nakoľko som mala vždy matný display. Vadia mi odrazy a capkanice. Ale farby má nádherné.
Display je maličký a primárne je zväčšený v nastaveniach na 150% (inak by ste na tom nič nevideli) a tak mám problém so zobrazením určitých nástrojov v softvéroch, ktoré nie sú na danú mierku stavané. Nie je to také strašné, je to len o zvyku. Toto je za mňa najväčšie mínus.
Kovová konštrukcia nie je vyslovene odolná, ja ani neviem ako, ale mám na pravej strane zodratú časť, čo sa mi stalo asi nevedome pri presune.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií