AD elektro Star Wars

Recenzie Bang & Olufsen BeoPlay H4 Matte Black 2nd Gen.

Zobraziť katalóg
Bang & Olufsen BeoPlay H4 Matte Black 2nd Gen. - Bezdrôtové slúchadlá

Recenzie Bang & Olufsen BeoPlay H4 Matte Black 2nd Gen.

Zaujímajú vás názory a recenzie na Bang & Olufsen BeoPlay H4 Matte Black 2nd Gen.? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,8 z 5 hviezdičiek od 8 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Bang & Olufsen BeoPlay H4 Matte Black 2nd Gen.. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Bang & Olufsen BeoPlay H4 Matte Black 2nd Gen. aj vy.

Používateľské recenzie

Štefan, Bratsislavaflag
Hodnotené 16. 2. 2022, variant Bang & Olufsen BeoPlay H4 Matte Black 2nd Gen.
Overený nákup
Po dlhom rozhodovani som sa rozhodol pre tento produkt. Vsadil som na znacku a recenziu. Konkretne ja som nadmieru spokojny. Sluchadla hraju lepsie ako som cakal. A to som jeden s tych co si vedia vychutnat cistu muziku. Zaroven dakujem Alze za moznost kupit si tieto vyborne sluchadla so znacnou zlavou a s plnou zarukou ako rozbaleny produkt... O to viac sa z nich tesim.
Fantasticka hudba
Velmi pohodlne nosenie
Aplikacia s iPhone funguje super
B&O za super cenu
Max spokojnost
Najprv som sa pousmial ked ludia pisali ze im chyba obal. Teraz vidim ze by sa zisiel :-) Ale nevadi! Sluchadla hraju uzasne a to je pre mna prvorade!
0 ×Nahlásiť
Jindřich, Znojmoflag
Hodnotené 12. 2. 2022, variant Bang & Olufsen BeoPlay H4 Matte Black 2nd Gen.
Overený nákup
zatím nejlepší sluchátka, co jsem měl za podobnou cenu.
zvuk
netlačí
jednoduché spárování
zpracování
nic
0 ×Nahlásiť
Erik, Banská Bystricaflag
Hodnotené 22. 11. 2021, variant Bang & Olufsen BeoPlay H4 Matte Black 2nd Gen.
Overený nákup
B&O ma zase nesklamal a vyrobil perfektné cenovo dostupnejšie slúchadlá ktoré zakryjú celé ucho a vyzerajú proste luxusne Čo sa týka zvuku tu nieje čo vytknúť klasický B&O zvuk trošku upravený od výrobcu ale to sa dá vyladiť v aplikácii ale mne to tak vyhovuje ako je Basy sú pekné hlboké nezasahujú do hudby nie sú prebasované sú proste tam kde je ich treba ( Hip pop , Rap, Rock atd) Osobne od B&O mám E8 2.0 a tie používam ako daily ale chcel som cez hlavu a išiel by som do Bose ale rozhodol som sa pre B&O a urobil som dobre aj keď Bose je tiež vynikajúce Ak máte radi hudbu a Chcete už niečo prémiové a nie špunty za pár eur tak Tieto slúchadlá sú to čo hľadáte Je tu ale aj pár záporov napríklad k H4 nie je Obal čo už mnohý vyčítajú alebo aplikácia ktorá má slúžiť na doladenie zvuku proste niekdy ide niekedy nejde je treba H4 spárovať znovu Toto je moja osobná skúsenosť ale ak chcete naozaj perfektný zvuk s sexy designom B&O je pre teba
Zvuk
Výdrž batérie
USB C nabíjanie
Design
Spracovanie materiály
Bang Olufsen
B&O aplikácia nič moc niekedy nejde spárovať
nemajú ANC
Cena ?
0 ×Nahlásiť
Václav, Ostravaflag
Hodnotené 17. 1. 2021, variant Bang & Olufsen BeoPlay H4 Matte Black 2nd Gen.
Overený nákup
Fantastický zvuk
Nádherný design
Kvalitní zpravování
Součástí balení není pouzdro
Nedají se složit
0 ×Nahlásiť
Oliver, Bratislava - Ružinovflag
Hodnotené 18. 6. 2020, variant Bang & Olufsen BeoPlay H4 Matte Black 2nd Gen.
Overený nákup
Jedny z najlepších slúchadiel aktuálne na trhu.
Excelentný zvuk (B&O je proste iný level), v rámci appky je možné upraviť EQ ale pri týchto slúchladlách to nepotrebujete, zvuk je defaultne výborne nastavený, vrátane čistých a silných basov
Nádherný dizajn, oproti prvej generácii oceňujem nielen dizajnové vynovenie
USB-C nabíjanie
Vylepšené polstrovanie ušníc a pohodlnejšie nosenie na hlavovom spojníku
Veľmi dobrá pasívna izolácia okolitého hluku.
Za mňa geniálne slúchadlá za stále dostupnú cenu s ohľadom na typ kategórie a kvality.
Absencia obalu/púzdra - toto je dlhodobo vyčítaná vec užívateľov smerom k značke B&O, proste sú to prémiové slúchadlá za vyššiu cenu, aspoň látkové púzdro by malo byť súčasťou balenia.
Beoplay H4 nemajú ANC (aktívne potlačenie okolitého hluku), mne osobne to nevadí, preferujem over-ear slúchadlá bez ANC; pokiaľ je však ANC nutnosťou, odporúčam H9 3rd gen (nie H9i, tie hrajú horšie, najmä basy sú stratené).
0 ×Nahlásiť
Petr, Zeleneč v Čecháchflag
Hodnotené 13. 1. 2020, variant Bang & Olufsen BeoPlay H4 Matte Black 2nd Gen.
Overený nákup
zvuk
tlumeni okolnich ruchu
vyrdz
to, jak sedi
uprimne me sokovalo, ze sluchatka v teto cene nemaji jakykoli cestovni obal. Ani sacek natoz pak skutecne pouzdro. Ano, muzete jej dokoupit v cene cca 100 EUR = cena dalsich, ne spatnych, sluchatek. To v mych ocich znacku vcelku degradovalo.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií