AD homeoffice AD homeoffice

Recenzie Baseus Rib Horizontal and Vertical Holder Wireless Charging 15W Black

Zobraziť katalóg
Baseus Rib Horizontal and Vertical Holder Wireless Charging 15W Black - Bezdrôtová nabíjačka

Recenzie Baseus Rib Horizontal and Vertical Holder Wireless Charging 15W Black

Zaujímajú vás názory a recenzie na Baseus Rib Horizontal and Vertical Holder Wireless Charging 15W Black? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,1 z 5 hviezdičiek od 10 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Baseus Rib Horizontal and Vertical Holder Wireless Charging 15W Black. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Baseus Rib Horizontal and Vertical Holder Wireless Charging 15W Black aj vy.

Používateľské recenzie

Marcel, Milešovflag
Hodnotené 4. 12. 2023, variant Baseus Rib Horizontal and Vertical Holder Wireless Charging 15W Black
Overený nákup
Nabíjí
Stojánek není vhodný pro velké telefony (Galaxy S22/3 Ultra) váha a výška telefonu stojánek překlápí/kácí pokud se dá jen podložka na ležato tak to jde, ale neplní to účel stojánku, jen nabíjecí podložky
0 ×Nahlásiť
Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 12. 10. 2023, variant Baseus Rib Horizontal and Vertical Holder Wireless Charging 15W Black
Overený nákup
funguje perfektně
"dioda" svítí až moc rušivě
0 ×Nahlásiť
Cattus, s. r. o., Lysá nad Labemflag
Hodnotené 14. 4. 2023, variant Baseus Rib Horizontal and Vertical Holder Wireless Charging 15W Black
Overený nákup
Nabiji, ale jinak byla tahle koupe omyl.
Nabijecka je skutecne rychla, kvuli tomu jsem ji kupovala.
Kabel k nabijecce je pripevnen napevno, nejde vymenit. Navic ma jen 1 m, takze nelze dat delsi dle sve potreby, musim davat USB prodluzku, pekna blbost.
Muj S22 v pouzdre se do stojanku vejde tak tak - vnitrni roztec nozicek je 6 cm. Telefon se musi do stojanku primacknout, jinak nezacne nabijet. Bez pouzdra by to asi bylo OK, ale kdo dnes nosi nahy mobil?
Kabel napevno je pridelan na kratsi strane nabijecky. Pokud ji zasunete do stojanku tak, jak ma byt, kabel se opira o stul a vadi to. Zasunete-li placku nabijecky do stojanku "hlavou dolu" tak, aby byl kabel nahore, nabijecka nenabiji (telefon neni v idealni poloze vuci civce v nabijecce).
Uhel stojanku je moc velky, takze zasunete placku nabijecky, ktere dole vadi nabijeci kabel, postavite mobil do stojanku a cela nabijecka se prekoti dozadu. Proste neudrzi velky telefon. Musela jsem drzak placky trochu zmackout (zmensit uhel - jde to, je hlinikovy, ale neprezente to!), aby telefon stal kolmeji, potom OK.
Jedine reseni pohodlneho nabijeni pro velke telefony je postavit ho na stojanek na sirku, potom se ani neprekocuje, ani neni nutno rvat ho do roztece nasilim. Nebo vyndat placku ze stojanku a mit ji naplacato na stole. Ale ja jsem chtela tenhle model, aby mobil mohl stat a pri praci jsem na nej dobre videla...
Mam i jine stojankove nabijecky od Baseusu, s nimi spokojenost, proto jsem sla znovu do tehle znacky, ale tenhle model se proste nepovedl. Designeri odvedli hodne spatnou praci a spoustu dulezitych detailu proste odflakli.
0 ×Nahlásiť
Roman, Ostopoviceflag
Hodnotené 3. 3. 2023, variant Baseus Rib Horizontal and Vertical Holder Wireless Charging 15W Black
Overený nákup
Vypadala že nabíjí!
Nabíječka se v držáčku vykle.
Nabíječka přepadává na záda, dokonce i s vloženým telefonem. Soudruzi z Číny udělali ve výpočtech chybu, musí se přilepit ke stolu, stejně se ale v gumičkách vykle. Vracím obratem zoět, je to jako špatný vtip.
Musí se přilepit je stolu.
0 ×Nahlásiť
Aleš, Česká Třebováflag
Hodnotené 22. 12. 2021, variant Baseus Rib Horizontal and Vertical Holder Wireless Charging 15W Black
Overený nákup
Hrůza, usb konektor špatně vodí, člověk s tím musí štelovat a ladit, aby to vůbec naskočilo. Nejspíš budu řešit reklamaci, jelikož jsem to nestihl vrátit
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií