BOOST JBL BOOST JBL

Recenzie BOSCH MUMS2TW00

Zobraziť katalóg
BOSCH MUMS2TW00 - Kuchynský robot

Recenzie BOSCH MUMS2TW00

Zaujímajú vás názory a recenzie na BOSCH MUMS2TW00? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s BOSCH MUMS2TW00. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na BOSCH MUMS2TW00 aj vy.

Používateľské recenzie

Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 24. 10. 2023, variant BOSCH MUMS2TW00
Overený nákup
Až na chýbajúci pogumovaný trecí nástavec si ani neviem predstaviť lepší robot. Výkon je úplne dostačujúci, ani "top" značky nezvyknú vyrábať viac W. Ak nepotrebujete spracovať naraz 10 kg múky pre detský tábor, tento robot bohato postačí. Vizuálne a spracovaním sa mi robot veľmi páči, radšej tvrdý poctivý plast, než plast ktorý sa na fotke tvári ako chrom, ale na dotyk je to plast, čo je realita väčšiny dnešných kuchynských robotov, aj tých 10 násobne drahších. Kúpila som si ho lebo sa mi vojde do kuchynskej skrinky a lepšie som si nemohla vybrať. Čo sa týka iných násadcov, mám navyše len mlynček a ten funguje výborne, pomelie aj pár kíl šľachovitého hovädzieho ako nič. Neviem ako je na tom strúhač, mixér a iné nástavce.
spracuje ťažké cesto - pizza, chlieb
možnosť dokúpiť diely
rozmery - nemusí stáť na linke, dá sa upratať, v týchto rozmeroch roboty žiadna iná značka nerobí
mlynček na mäso funguje parádne, akurát mäso treba nakrájať na menšie kúsky a hádzať s citom
dizajn - preklápa sa dopredu, dozadu, keď sa inštalujú násadce
vyšľahá bielka - tým som si nebola istá pred kúpou, ale zvláda to skvele
diely sa dajú jednducho hodiť do umývačky
neprehrieva sa, čiže výkon skvelý
trošku horšie je na tom s lepivým chlebovým cestom na ciabatty, a tipujem že aj pomazánky, skrátka lepivé a mazľavé - necháva ich na stenách. Je to spôsobené tým, že trecí nástavec nie je po obvode gumený. Ak ho výrobca začne vyrábať, určite si dokúpim. Teraz musím na robot trošku dozrieť keď robí cibatty a pomôcť mu priebežne kuchynskou stierkou
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií