PET AD homeoffice

Recenzie Bose Home Smart Speaker 500 čierny

Zobraziť katalóg
Bose Home Smart Speaker 500 čierny - Bluetooth reproduktor

Recenzie Bose Home Smart Speaker 500 čierny

Zaujímajú vás názory a recenzie na Bose Home Smart Speaker 500 čierny? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,0 z 5 hviezdičiek od 7 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Bose Home Smart Speaker 500 čierny. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Bose Home Smart Speaker 500 čierny aj vy.

Používateľské recenzie

Peter, Detvaflag
Hodnotené 30. 8. 2023, variant Bose Home Smart Speaker 500 čierny
Overený nákup
Neodporucam kupovat rozbalene produkty z Alzy! Reproduktor som nevedel registrovat na svoj ucet kde mam registrovane dalsie 2 produkty. V Alze mi s problemom nepomohli musel som kontaktovat Bose Support. Po niekolkych dnoch sa mi konecne podarilo spristupnit funkcie ako equalizer. Nasledne som zistil ze na reproduktore boli znizene basy a ukazalo sa poskodenie reproduktora. Reproduktor, ktory som mal necele 3 tyzdne som musel reklamovat. Reproduktor nevymenili ani nevratili peniaze prisiel mi naspat so spravou ze moj novy reproduktor niekto rozoberal a menil v nom suciastky. Nasledne po pusteni zistim ze problem neodstranili a reklamoval som ho znovu. Momentalne so smutkom sledujem spravu ze je opat v servise kde ho znovu niekto rozobera. Reproduktor ktory som nemal ani 3 tyzdne! Dakujem Alze ze predava poskodeny tovar.
Kvalitný zvuk
Kvalitne ozvučí miestnosť
Privítal by som OLED displej
0 ×Nahlásiť
Bricol s.r.o., Horné Srnieflag
Hodnotené 23. 7. 2023, variant Bose Home Smart Speaker 500 čierny
Overený nákup – recenzie z porovnávača
/I
super hraje
Ok
0 ×Nahlásiť
Jan, Zdibyflag
Hodnotené 11. 11. 2020, variant Bose Home Smart Speaker 500 čierny
Overený nákup
Kvalita zpracovani, basy, stream radia pres aplikaci
Nestabilita wifi nastaveni, neustale zlobi a omezit vyuziti na bluetooth pripojeni nedava smysl u takto draheho vyrobku.
Prilis basu.
Za tu cenu by mohlo byt prenosne, bez nutnosti neustaleho pripojeni k el.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií