MS hokej Samsung_CZ_SK

Recenzie Canon EOS R10 telo

Zobraziť katalóg
Canon EOS R10 telo - Digitálny fotoaparát

Recenzie Canon EOS R10 telo

Zaujímajú vás názory a recenzie na Canon EOS R10 telo? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,7 z 5 hviezdičiek od 13 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Canon EOS R10 telo. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Canon EOS R10 telo aj vy.

Používateľské recenzie

Adam, Trnavaflag
Hodnotené 24. 12. 2023, variant Canon EOS R10 + RF-S 18 – 45 mm IS STM
Overený nákup
ostrenie
kvalita
0 ×Nahlásiť
Adam, Trnavaflag
Hodnotené 24. 12. 2023, variant Canon EOS R10 telo
Overený nákup
Super.
kvalita
ostrenie
drahšie RF objektívy ale s tým treba počítať.
0 ×Nahlásiť
Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 5. 4. 2023, variant Canon EOS R10 + RF-S 18 – 45 mm IS STM
Overený nákup
Pro ty, kteří fotoaparát zakoupili jako přechod ze zrcadlovky a nejsou profesionálové, tak je to dobrá volba. Nechápu recenzi od "Firma", asi nějaký zhrzený uživatel, který se snaží házet moudra kolem sebe, aniž by měl v něčem pravdu. Kabel pro připojení stačí USB-C, který máme téměř každý k telefonu. Aplikace "EOS Utility"ke stahování z fotoaparátu na stánce: https://www.canon.cz/support/consumer/products/cameras/eos-r/eos-r10.html?type=software&os=Windows%2010%20(64-bit) Kabel pro stálé napájení stojí asi kolem 1.000 Kč, není ale nutnost, funguje napájení přes USB-C. K ostatním připomínkám se nemá cenu vyjadřovat. Tento fotoaparát je dobrá volba pro amatéry, slušné funkce, které určitě nezklamou. Doporučuji online návod na: https://cam.start.canon/cs/C006/manual/html/index.html
skvělá funkčnost
kvalita odpovídá ceně
je možné dokoupit redukci pro použití EF objektivů (mám, funguje skvěle)
je možné dokoupit adaptér multifunkční patice pro připojení blesku apod.
napájení a nabíjení přes USB-C (chce to jen kvalitní kabel)
karty SDXC se automaticky formátují na exFAT
focus bracketing (dostupný v menu jen v kreativních módech)
zatím žádné
0 ×Nahlásiť
Zákazník, Budapest X.flag
Hodnotené 9. 3. 2023, variant Canon EOS R10 + RF-S 18 – 150 mm IS STM
Overený nákup – recenzie z porovnávača
Ésszerű választás manapság egy MILC gépet vásárolni, mert kisebb méretek, könnyeb súlyt kapunk kompromisszum mentes minsőséggel párosulva. A 18-150 objektív egy hétköznapi felhasználónak bőven megfelel. Az kaptam amit vártam. Nyakamban a géppel nem ridanak vissza tőlem az utcán, nem úgy nézek ki mint egy sztorira éhes paparazzi.... A gép tecnikailag többet tud nálam a fotózástól. A 945 oldalas használati tasítás önmagáért beszél. Például tényleg tud hang nélkül exponálni, amit nagyon vártam már hogy ilyen gépem legyen. Egy koncerten, egy temetésen szolídan a háttérben lehet képeket készíten annélkül hogy ezzel megzavarnám környezetemet. A temérdek beállítás melett nincs az a szituáció amit ne tudna kezelni szoftveresen a gép. Az hogy a telefonon is fut egy Canon alkalmazás, páratlan dimenziókat nyit. Az önkioldás lehetősége egy sok közül, geotag-olni lehet a képeket, azonnal megosztani wifin kersztül..... Ja és ha már itt vagyunk. Nem tudom ki írta a Csehektől azt a lehúzós értékelést az R10-ről de biztos ráléptek a lábára aznap a buszon. Igen nem adnak hozzá kábelt, de szerintem akinek van egy ilyen gépe annak van telefonja is, tehát rögtön van kábele is hozzá... nem beszélve arról hogy wifin és bluetooh-on is lehet csatlakozni PC-hez. Szóval nem értem a fanyalgást. És nem biztos hogy azért veszek ilyen fényképezőt hogy legyen egy webkamerám is egyben. Aki ott írta a véleményét szerintem bele se pillantott a fényképező keresőjébe. Én egyenlőre ha hirtelen kell biztos képet készítenem akkor autómata állásba teszem a beállító tárcsát, mert ilyenkor 1000% hogy tökéletes kép készül.Én egy EOS500 18-135 -ről véltottam erre a gépre, amivel 14 év alatt közel 234 ezer képet készítettem , a gép ma is működik minden hiba nélkül, de egy rugalmasabban használható gépre vágytam. Az első benyomásaim hogy újra "fényképezés lázban égek" és remélem ezzel a típussal is tökéletesen meg leszek elégedve. Egyetlen negatívum számomra hogy mivel elektromos rajta minden, zabálja az akkumlátort. A kis keresővel kevesebb képet lehet készíteni, igen nem elírás. Más a technológiája ezért nagyobb áramot használ. Nekem a tükör reflexes gépek volt az etalon, idegengedtem is egy kicsit hogy nem látok "természetes" képet a keresőben, de hamar át lehet szokni a kijelzőre. Annál is inkább mert mivel érintő kijelzős, egy témánál ráböksz a fontos pontra oda fókuszál és egyben exponál is, nincs többé elhibázott kép.... Én egyből 2 akumlátorral rendeltem, egy napot kibír intenzív használat mellett ilyenkor. Egyszóval mindenkit csak bátorítani tudo a vásárlársa. (csenben jegyzem meg az alza.sk-n lényeges árkülönbség van, aki tehet mérlegelje ezt a lehetőséget is)
0 ×Nahlásiť
Firmaflag
Hodnotené 1. 3. 2023, variant Canon EOS R10 + RF-S 18 – 150 mm IS STM
Overený nákup
Balení neobsahuje ani základní kabeláž, vše je nutné dokoupit, jinak nelze propojit s PC, není k dispozici ani USB-C. Canon vyžaduje registraci pro stažení nutných aplikací k propojení s PC. EOS Webcam Utility neumožňuje využít ani základní možnosti fotoaparátu - nutné předplatit verzi za 50$ ročně. Pro využítí webcam nutné dokoupit další kabeláž za minimálně 5000 Kč, kterou Alza nemá v nabídce (DR-E18 DC) + (AC-E6N). Otáčení displeje se konstrukcí zasekává o USB kabel, který překáží - nedomyšlené. Naprostá zlodějna, chápu, že se jedná o hobby fotoaparát za pár šušňů, ale 32000 + 5000 za kabely by mohlo stačit, aby aplikace byla "zdarma". Rovněž nechápu, proč Alza stáhla z prodeje nutné kabely k zprovoznění webkamery. Je to ostuda Alzy a Canon.
Na hobby focení pro začátečníka stačí
Jako webkamera je o trochu lepší, než klasická čočka v notebooku
Balení neobsahuje ani základní kabeláž
Canon vyžaduje registraci pro aplikace
EOS Webcam Utility vyžaduje platit 50$ ročně
Pro webcam nutné dokoupit další kabeláž za minimálně 5000 Kč
Konstrukční nedomyšlenost
Zlodějna
Canon poprvé a naposledy
Neumí zapisovat na NTFS nutno použít FAT
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií