AD elektro AD elektro

Recenzie CHERRY MX BOARD 3.0 S

Zobraziť katalóg
CHERRY MX BOARD 3.0 S - Herná klávesnica

Recenzie CHERRY MX BOARD 3.0 S

Zaujímajú vás názory a recenzie na CHERRY MX BOARD 3.0 S? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,7 z 5 hviezdičiek od 3 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s CHERRY MX BOARD 3.0 S. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na CHERRY MX BOARD 3.0 S aj vy.

Používateľské recenzie

Zákazník, Prahaflag
Hodnotené 7. 2. 2024, variant CHERRY MX BOARD 3.0 S
Overený nákup
Overall a good keyboard which I'd likely buy again for its switch feel, size (no unnecessary plastic around) and solid construction. The key labels aren't printed, they're actually on the side so unlike others, they won't get worn with use.
Switches are very good with smooth but tactile action
Survived a bad spill with no damage
Full-size KB with 4 multimedia keys
Keycaps are easy to get off and put back
Very sturdy construction (metal backplate)
Keycap labels that are made to stay
The switches cannot be changed since they are soldered on the board and you cannot take the keyboard apart to access the board unless you're willing to risk breaking it.
The RGB light is weak even on the highest setting, which is a shame. There are also a few gaps since only the switches are lit up, which is very visible especially on the spacebar.
Hard to clean under the keycaps
Height is fixed
I wish there was a EN-UK layout, but we always get the US one instead
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií