Vyberte prvok na stránke, ktorého sa chyba týka

Bezkontaktný a bezpečný nákup

Doručujeme do 91 AlzaBoxov.

Rúška a bezpečnostné pomôcky

Ochranné pomôcky máme na sklade a ihneď k odberu.

Najširšia ponuka notebookov na sklade

Notebooky na doma, na cesty alebo do školy na sklade.
Sieť Alzaboxov Ochranné pomôcky

Recenzie Concept CP3000 3 v 1 PERFECT CLEAN

Zobraziť katalóg
Concept CP3000 3 v 1 PERFECT CLEAN - Parný mop

Recenzie Concept CP3000 3 v 1 PERFECT CLEAN

Zaujímajú vás názory a recenzie na Concept CP3000 3 v 1 PERFECT CLEAN? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,5 z 5 hviezdičiek od 145 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Concept CP3000 3 v 1 PERFECT CLEAN. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Concept CP3000 3 v 1 PERFECT CLEAN aj vy.
189 €
Na sklade > 5 ks
Máte otázku? Vyhľadajte si odpoveď.
Nenašli ste odpoveď na svoju otázku?
Položiť otázku

Používateľské recenzie

Firma, Jesenice u Prahy 25.10.2018
Chtěla jsem koupit Philips 3in1. Jenže cena za 9.000 -+ mi přišla hodně a přemýšlela jsem, jak moc skutečně využiju ten ruční čistič. Dlouze jsem váhala, protože fakt, že dražší výrobek, ale bez šňůry mě prostě lákal mnohem více. Nakonec rozhodla cena a přiznám se, že lehce skeptická jsem tento produkt zkoušela v praxi. Hned v úvodu jsem si vynadala, že kvůli 4 tisícům zakopávám o kabel a taky ta váha výrobku není úplně skvělá. Na druhou stranu musím říct, že v provozu hárající fena/kočka/a několik dětí je to opravdu velký pomocník. Po chvíli jsem se naučila i zacházet normálně s kabelem a je pravda, že je lepší uklízet od zadní části k přední. Podlaha schne rychle a je beze stop. Spotřeba vody versus VILEDA MOP je neuvěřitelná. Stejně tak fakt, že nemusíte sundávat z rukou vlasy/chlupy/a drobné smetí. Určitě je to výrobek, se kterým je dobré pracovat každý den - a pak bude podlaha super. Na zaschlé skvrny (typu krev od psa přes noc) je potřeba nechat chvíli působit páru (pár sekund) a pak přejet a je to čisté. Kdyby se někdo ale chtěl poprat se skvrnami starými pár dnů, tak to moc nepůjde - nebo zkrátka to bude chtít opakovanou a pomalou akci. Dlaždičky bomba. Rohy taky dobře. Zajede i slušně do prostoru vysokého 20cm, dá se i hezky vytočit, ale jinak to pod nízké věci zas tak není, protože tělo s nádržkou je zkrátka příliš blízko k sání. Měla jsem pochyby, jak dalece čistá může být podlaha, když přístroj bere tak málo vody...no nestačila jsem se divit, co po půl hodině vysávání s vytíráním plochy okolo 120m2 vyšlo ze "špinavé nádržky". Co je pecka, že špína je v suchém stavu - takže normálně prsty vyndáte plus vyklepete hromadu písku/prachu/vlasů/chlupů zvířat (zvláště těch chlupů). Mop jsem přepláchla a je fakt, že natáhnout ho zpět ( i v mokrém stavu) chce trpělivost, ale zas velké drama to není (ale školou poviné dítě prvního stupně by to nedalo). Pefektní je, že se dá pak krásně postavit/nepadá/nepotřebuje žádný stojan. Za mě - mít více peněz - tak koupím Philips, ale že jsem nechtěla zas investovat tolik - tak je to super pomocník (zvlášť při zvířatech) .
super na chlupy/packy/nepořádek od zvířat rychle suché a neskutečně šetří vodu výborné na dlažbě dobře stojí/nepadá/pohyb do stran příjemný kabel je prostě kabel - pokud jsou finance na verzi bez kabelu, určitě je to lepší volba. lehce váha by mohla být nižší vysávání zátěžového koberce mě nenadchlo
Aneta Sakařová 9.9.2018
Maximální spokojenost!! Již jsem doporučila všem svým kamarádkám, které již také zakoupily. Mraky ušetřeného času, vytírání a vysávání zároveň. Co se týče uskladnění - jeden stroj na celý byt. Překvapil mě výkon vysavače. Skvělý pocit při vytírání parou, mám malé dítě, takže co se týče bakterií, je to skvělý pomocník. Opravdu doporučuji!!
Výkon vysavače Rychlost ohřátí páry Ušetřený čas - vytírání a vysávání zároveň Dlouhý kabel Na jednu nádobku vytřu celý byt a ještě mi zbyde - ušetří vodu! Možnost přidat vonný olej do nádobky s vodou doporučuji dokoupit další náhradní čistící textilii
Renáta, Pardubice I 27.1.2020
po hodně dlouhém uvažování, zda si tento mop pořídit (další krám do baráku) jsem spokojená. Hodně jsem váhala, především ohledně váhy. 5,5 kg . Toto je moje první zkušenost s tyčovým vysavačem. Po zkušenostech s roboty na vysávání, vytírání, s různými drahými mopy s točícími kýbly, jsem se navrátila na několik let ke smetáku a hadru. Nicméně 30 kg pes s přímým vstupem ze zahrady na bílé lino (ten zmetek ne a ne se přezout :) ), děti a nezouvající se dospělí mě přinutili k dalšímu experimentu. Concept mne nadchl jednoduchým ovládáním - během minuty vše spuštěno a nasazeno. Vytírá ! Vysává! Na 40 m podlahy stačila půl nádržka vody, vešel se mi i pod postel cca 25 cm díky rotačnímu rameni. Chlupy (dlouhé retriever) vzal perfektně, kousky kočičí podestýlky cca o,5 cm také. Váha je vyšší - ale ruce se dají pohodlně střídat. Vytřená podlaha rychle schne. Přístroj má háčky na omotání kabelu. (vcucnutí kabelu by bylo lepší). Jelikož jsem si nebyla jistá s výběrem, zaplatila jsem si 350 Kč na vrácení do 60 dnů. Myslím, že toho nevyužiju. hlučnost běžná jako u vysavačů vlastnosti odpovídají recenzím zde uvedeným
Barbora, České Budějovice 1 28.1.2020
Nikdy víc
Pára Po 6 měsících bohužel nevysáva. Diky vlku z páry a vysávání se prolepí prachem. Těžký,hlučný. Malý sací otvor,kabel krátký, koberec skoro nevysaje.
Mel 11.3.2019
Ušetří to dost času, když můžete udělat oboje najednou-jak setřít tak vysát. Trošku jsem se původně bála, že stírání bude stát za prd, ale je to lepší, než klasickou hadrou nebo mopem . Pára krásně vyleští a umyje i zašlé šmouhy. Pak stačí stírací plochu vyprat v pračce a je to.
 
Ilona Hájková 30.8.2018
Ušetří mi polovinu času. Dřív jsem musela nejdříve vyluxovat a pak vytřít. Teď to dělám najednou a přijde mi to fakt super. Přijde mi, že i při vysávání má větší tah než klasický vysavač. Dobře se s ním ukízí a je skladný, tu starou krabici jsem už vyhodila a vysávám tímto.
 
Bára, Ostrov 28.8.2020
Takováhle forma úklidu mi nevadí. První věc je, že udělám dvě věci naráz a ani se u toho nijak nezašpiním. Všechnu špinavou práci udělá za mě 😊 to vytírání je bomba!
 
Petr, Praha 2 23.8.2020
Produkt CP3000 jsem si zakoupila cca před rokem. Jsem s ním opravdu spokojená a doporučuji ho úplně všem! Pravidelně s ním uklízím koupelnu, chodbu, vlastně všechny plochy. Používám ho také na koberec a to je opravdu pecka! Sešlápnu tu hadru a jezdím s ním po koberci, kluzák k tomu ani nepotřebuji. Koberec mi přístroj skvěle vysaje (daleko líp než běžným vysavačem) a ještě mi párou zahubí veškeré bakterie. Koberec mám s vyšším vlasem. Koberec je po této proceduře čistější a takový nadýchanější - prostě svěží. A zdá se mi, že i barvy koberce jsou oživenější! Nedávno jsme v rodině prodělali Covid... ještě, že jsem přístroj měla! Během nemoci a i po jsem tím vzala úplně vše! Nejen podlahy, koberce, ale i sedačku a matrace, ve kterých jsme spali a kde se bakterie usazovaly. Doporučuji matrace dělat ráno, aby do večera uschly. Tím, že jsem tam hodně přidávala tzv. parní šok, aby pára všechny bacily zahubila, tak matrace byly vlhčí, ale nebyly promáčené. Do večera byly suché a my si večer mohli jít v klidu lehnout, aniž bychom měli pocit, že ležíme na mokrém. Opravdu skvělý pomocník! Značku Concept jsem si opravdu oblíbila. Mám od nich další dražší produkty(lis na ovoce - ten za 6 tisíc, konvici, čističku vzduchu, která zabraňuje bakterím a virům - skvělá věc v této době), se kterými jsem spokojena.
Design Všestranný pomocník Kvalitní výrobek Čištění bez chemie Veškeré příslušenství v balení Značka Concept - kvalitní provedení výrobků
Petra V. 3.8.2020
Super kombinace vysavače a mopu.
Výkon výborný, setře na jedničku
Jana, Milovice 12.7.2020
Na mopu mám ráda, že mi ulehčí práci a ušetří čas. Líbí se mi na něm drobné vychytávky, jako třeba držátko na šňůru, takže jde v upraveném stavu uklidit a nikde se neválí x metrů kabelu. Je fakt dobrý, zvládne koberce i podlahy.
 
123 ...
 
Skúste nové Alza Premium Moja Alza Prihlásiť Pre organizácie Ako nakúpiť
WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi