AD elektro AD elektro

Recenzie Creality LD-006

Zobraziť katalóg
Creality LD-006 - 3D tlačiareň

Recenzie Creality LD-006

Zaujímajú vás názory a recenzie na Creality LD-006? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,7 z 5 hviezdičiek od 5 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Creality LD-006. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Creality LD-006 aj vy.

Používateľské recenzie

Tomáš, Trenčianske Miticeflag
Hodnotené 20. 12. 2022, variant Creality LD-006
Overený nákup
bohužiaľ, viac som sa venoval údržbe a nefungujúcej FEP fólii, ako samotnej tlači. Z 20 pokusov mať 3 úspešné výtlačky, a zvyšné prilepené na FEP fólii, to asi nie je to, čo niekto od tejto tlačiarne očakáva. Reklamujem, som zvedavý ako sa to vyrieši.
ak by robila to, čo deklaruje, že robí, tak by bola super. Mám 3 úspešné výtlačky, ale asi 20 nepodarkov.
FEP fólia vôbec nerobí to, čo robiť má. Ak mám zaplatiť za fóliu 20 eur, tak očakávam, že sa na ňu neprilepí výtlačok lepšie ako na kovovú platňu - ale opak je pravdou - 3 úspešné výtlačky, k tomu asi 20 neúspešných pokusov, vďaka tomu, že výtlačok sa viac lepí na FEP fóliu ako na kovovú platňu, FEP fólia sa po pár výtlačkoch takto rýchlo poškodí a treba ju vymeniť
kovová platňa má vlastnosti FEP fólie a naopak. Uchytiť niečo na kovovú platňu je dosť problém, zato na FEP fóliu, ktorá stojí ako náhradný diel 20 eur, sa to prilepí jednoduchšie. Ako keby rezín nebol beztak už dosť drahý, ak mám k tomu prirátať 20 eur na cca 3 výtlačky, tak je to vysoko neefektívna tlač.
0 ×Nahlásiť
Daniel, Ostrava - Porubaflag
Hodnotené 6. 4. 2022, variant Creality LD-006
Overený nákup
Doporučuji první vrstvu 5x po 12s další vrstvy tiskněte 2s zdvih 5-7mm rychlost tisku 75 a rychlost zanoření 450 dále jsem zjistil že chitubox nejnovější verze má problém s prodlevou proto tisk dlouho trvá než spustí display doporučuji nainstalovat starší verzi 1,8 a tisk zrychlí. Opravdu perfektní tiskárna.
Tiskne rychle a přesně
Opravdu krásné výtisky
Velice stabilní
Trochu hlučnější a zprvu více smrdí filtr, ale za čas vyvane
0 ×Nahlásiť
Dominik, Kostelec nad Labemflag
Hodnotené 26. 3. 2022, variant Creality LD-006
Overený nákup
Rychlost tisku
Kvalita
Cena
Rozměr tiskové plochy
Velký ovládací LCD
Možnost tisku z USB/LAN
Široká výbava v balení
Filtry na čištění vzduchu (2x)
Vnější rozměry
Hlučné větráky
0 ×Nahlásiť
Firmaflag
Hodnotené 29. 1. 2022, variant Creality LD-006
Overený nákup
Treba si uvedomiť že je potrebné disponovať softvérom pre 3D modelovanie a slicerom. Osobne používame FreeCAD a Lychee slicer. Oblubená živica je od Phrozen. Na čistenie tlače používame čistú IPA. Máme za sebou asi 50 tlačí vrátanie tlačí na prototypovanie ale tlačili sme aj figurky ktoré vyšli ozaj krásne. Treba sa s tým naučiť pracovať a je s čistením živice kopec roboty.
Jednoduché nastavenie
Kvalitná tlač
Veľká plocha na tlač za cenu
Náročnejšie na čistenie
Môže byť hlučná pre niekoho
Inak nič
0 ×Nahlásiť
Peter, Bratislava - Ružinovflag
Hodnotené 23. 12. 2021, variant Creality LD-006
Overený nákup
Skúsenosti zatiaľ nemám pozitívne. Po prvotnom probléme s nefunkčným displayom som zmenil názor na kvalitu tohoto výrobku nakoľko sa to potvrdzovalo ďalšími zisteniami. K tlačiarni je potrebné ovládať 3D software. Kvalitný vôbec nie je lacný. Tiež treba dodatočný software pre nastavenie a vytvorenie súboru pre tlačiareň (slicer). Nikde som nenašiel žiadne informácie o nastavení (print profiles) samotnej tlače pre rôzne živice. Druhý krát by som si ju určite nekúpil mať viac info o tom čo vsetko treba vedieť, mať a ešte doplatiť k vytlačeniu vlastného výrobku.
zatiaľ neviem
žiadne info a print profiloch
ihneď po prvom spustení problém s dotykovým displayom
veľmi náročné na čistenie
z asi 12pokusov len 2x úspešné vytlačenie
na moj vkus trochu hlučná
živice dosť drahé
tiež žiadna info ako časti treba meniť film vo vaničke
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií