Vyberte prvok na stránke, ktorého sa chyba týka
Od 24.10. pre vás máme otvorené všetky pobočky, na ktorých si môžete zaobstarať tovar základnej životnej potreby. Zároveň vám bezpečne doručíme vaše objednávky do AlzaBoxov.
Vánoce HP Home Office

Recenzie Creative GigaWorks T20 Series II

Zobraziť katalóg
Creative GigaWorks T20 Series II - Reproduktory

Recenzie Creative GigaWorks T20 Series II

Zaujímajú vás názory a recenzie na Creative GigaWorks T20 Series II? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,6 z 5 hviezdičiek od 358 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Creative GigaWorks T20 Series II. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Creative GigaWorks T20 Series II aj vy.
67,90 €
Na sklade > 5 ks
Máte otázku? Vyhľadajte si odpoveď.
Nenašli ste odpoveď na svoju otázku?
Položiť otázku

Používateľské recenzie

Petr, Praha Hostivař 9.10.2013
Hrajou opravdu skvěle, mám s čím srovnávat.Na takové "prcky"opravdu paráda.Modré osvětlení kolem hlasitosti mi vůbec nevadí.Když jsou na stole, oči mi neoslnují, je to v jiném úhlu než máte oči.Teda pokud neměříte 130 cm. Pro domací poslech naprosto vyhovujou.Koupil bych si je znovu, všem doporučuju!
čistý a pestrý zvuk skvělé výšky hutné basy čelní výstup na sluchátka a AUX design velikost délka kabelů je pro mě dostačující žádné
Bedřich, Plzeň 12.4.2012
Repraky presne ake som hladal,male, jednoduche,sikovne, dobre hrajuce.Uplna spokojnost
cisty a kvalitny zvukdesignbasyjednoducha instalacia chyba mi vypinaci gombik,nemam rad ked sa to vypina cez volume,ale to je v podstate detail
Pavel, Liberec 14 29.12.2011
Poměr výkon cena-super!! Příjemný,křišťálový zvuk,není umělý a přebasovaný jako u většiny PC reproduktorů.
Jaroslav, Brno 43 9.11.2012
Skvělý a čistý zvukVýrazné basy Hladká a klouzavá ovládací tlačítka, ale není to větší problém.
Zákazník 5.2.2012
Uváděné zvukové parametry,v testech a recenzích tohoto produktu nejsou nadsazené anebo přehnané,podle mě jsou zaslouženě poměrně vysoko hodnocené.
Jsem naprosto spokojený.Je to přesně to co jsem hledal. Nic co by mě kazilo radost z pěkného zvukového prožitku jsem nenašel.
Firma, Křtiny 23.8.2012
Perfektní zvuk. Doposud jsem kupoval jenom "chrastítka" za pár korun, ale to se nedá srovnat. Creative bych koupil znovu.
Výstup sluchátek i vstup in-line na čelním panelu Basy Čistota zvuku Kvalita zpracování Koupíte a už chrastítko nechcete Extérní napájecí zdroj (impulsní) Klouzavý povrch ovládáacích knoflíků
Customer, Praha 10 - Vinohrady 25.3.2012
čistý zvuk výšky basy
Zákazník 18.3.2012
Poslouchal jsem Creative Gigaworks T20 2.0 na http://www.youtube.com/watch?v=L1V9ZWF4dR0 .
Jasné výšky a neskutečné basy , které se po někalika hodinách poslechu nezmění v patos jako u dalších značek . Mám na mysli hlavně Genius . Jediné genius , které mě baví jsou ještě SW 2.1 355 , kde to ještě ujde , ale teď hlavně poslouchám tyto jedinečné Creative .
Zákazník 31.10.2013
Oproti repráčkům za pár stovek je jasně slyšytelný rozdíl :-) Vyplatí se investovat.
Vše Cena ?
Martin, Ostrava Zábřeh 16.10.2019
  Koupeno k PC. Protože hraji super, tak skončily u Televize. Musím koupit ještě jedny.
123 ...
 
Skúste nové Alza Premium Moja Alza Prihlásiť Pre organizácie Ako nakúpiť
WEB6
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi