AD elektro AD elektro

Recenzie DAITSU ADD 20 XA

Zobraziť katalóg
DAITSU ADD 20 XA - Odvlhčovač vzduchu

Recenzie DAITSU ADD 20 XA

Zaujímajú vás názory a recenzie na DAITSU ADD 20 XA? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s DAITSU ADD 20 XA. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na DAITSU ADD 20 XA aj vy.

Používateľské recenzie

Milan, Jicinflag
Hodnotené 1. 12. 2023, variant DAITSU ADD 20 XA
Overený nákup – recenzie z porovnávača
Funguje perfektně.Kvalitni zpracování.
0 ×Nahlásiť
Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 31. 10. 2022, variant DAITSU ADD 20 XA
Overený nákup
Temer 2x vyssi vykon nez "Siguro DH-P300W Orca 20L WiFi". Mel jsem moznost overit oba odvlhcovace najednou v te same mistnostnosti. Starsi model foukal do strany, to bylo lepsi pro vysouseni pradla. Je mozne pripojit na chytre zasuvky, nebo zasuvky s casovym spinanim, protoze po odpojeni ele. privodu a znovu-pripojeni odvlhcovac pokracuje tam kde skoncil se stejnym nastavenim. Lze tedy automatizovat zapinani a vypinani jakou soucast "chytre" domacnosti.
maly
vykonny
po odpojeni ze site a znovu-zapojeni pokracuje v poslednim nastaveni
fouka smerem nahoru
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií