Vyberte prvok na stránke, ktorého sa chyba týka

Naše pobočky sú otvorené.

Využite bezpečné nakupovanie z pohodlia domova a skúste jeden z našich 120 AlzaBoxov.

Alebo si tovar nechajte doručiť rovno domov.

Vánoce HP Množstvo zábavy až domov

Recenzie Datacom, licna (lanko), CAT6, UTP, 50 m

Zobraziť katalóg
Datacom, licna (lanko), CAT6, UTP, 50 m - Sieťový kábel

Recenzie Datacom, licna (lanko), CAT6, UTP, 50 m

Zaujímajú vás názory a recenzie na Datacom, licna (lanko), CAT6, UTP, 50 m? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,6 z 5 hviezdičiek od 36 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Datacom, licna (lanko), CAT6, UTP, 50 m. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Datacom, licna (lanko), CAT6, UTP, 50 m aj vy.
38,90 € 36,90 €
Na ceste > 5 ks

Používateľské recenzie

Firma, Banska Bystrica 6.11.2017
Nenechajte sa odradit plastovym krizom vo vnutri. Staci ked ho pri priprave trochu natiahnete, odrezete a zvysne vodice zatlacite na uroven vonkajsieho krytia. Potom uz len jednoducho zarovnate jednotlive vodice a ...
funguje ako ma
Štefan, Kružná 10.6.2017
kvalita odolnost horsie sa "zacvakavaju" koncovky
Firma, Doksany 28.11.2013
Plní účel 1Gbit, poněkud tužší ale odolnější
Ing.Tomáš Géci PhD. Tomsoft IT, Nitra 21.6.2013
pevne, ohybne cena
Jan, Praha 6 2.11.2012
zboží bylo k dispozici, jak bylo objednáno chybí mi člověk, se kterým bych nákup na dálku prokonzultoval, když mi kabel montovali, sdělili mi, mi, že koncovky Vámi doporučené, se ke kabelu nehodí, museli dodat svoje, aby kabel fungoval
Richard, Bratislava - Petržalka 18.11.2014
super uz som minul
Asasinka, Bystřice pod Hostýnem 21.12.2013
Takhle kvalitní věci už se dneska moc nevidí
každý pár vodičů veden zvlášť ve zvláštním kanále plastový střed ve tvaru x, tvořící jednotlivé kanály zpevněný nylonovými vlákny podélně stočen do spirály = malý poloměr ohybu, dobře se ohýbá, neklade odpor přes ten plastový střed se špatně srovnávají žíly
Zdeněk, Soběslav 30.12.2013
  jednotlivé páry vodičů jsou v kabelu odděleny plastovými přepážkami, které z čelního pohledu tvoří kříž - pro CAT6 typické, ale o to horší je potom dostat jednotlivé žíly ve správném pořadí do konektoru - zvážit použití CAT5E
Firma, Praha 13.2.2012
  Špatně se štípe, protože má v sobě plastovej kříž po celý dýlce. Překáží to, když pak člověk nacvakává koncovku.
Firma, Praha 13.2.2012
  Je to zlý štiepenie, pretože má úplne plastový kríž. Zabraňuje to, keď človek klikne na koniec.
 
Skúste nové Alza Premium Moja Alza Prihlásiť Pre organizácie Ako nakúpiť
WEB6
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi