AD květen univerzal P&G boost

Recenzie DDPai X2SP

Zobraziť katalóg
DDPai X2SP - Kamera do auta

Recenzie DDPai X2SP

Zaujímajú vás názory a recenzie na DDPai X2SP? U nás má zatiaľ hodnotenie 2,5 z 5 hviezdičiek od 6 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s DDPai X2SP. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na DDPai X2SP aj vy.

Používateľské recenzie

Martin, Podbořanyflag
Hodnotené 12. 3. 2024, variant DDPai X2SP
Overený nákup
navod v azbuce úplně super
cesky navod neni
navod zapojeni neni
0 ×Nahlásiť
Marek, Handlováflag
Hodnotené 10. 1. 2024, variant DDPai X2SP
Overený nákup
rychla montaz
kvalita
cena
0 ×Nahlásiť
Jiří, Praha 6 - Řepyflag
Hodnotené 27. 6. 2023, variant DDPai X2SP
Overený nákup
Bez českého navodu
Po zapojení nefunguje
0 ×Nahlásiť
Odpoveď od Alzy
Odpoveď od Alzy
27. 6. 2023
Dobrý den, děkujeme za upozornění a omlouváme se. Ohledně návodu Vás budou kontaktovat kolegové z péče o zákazníky napřímo. Hezký den
Roman, Bratislavaflag
Hodnotené 2. 5. 2023, variant DDPai X2SP
Overený nákup
Do 14 dni som to vratil. Pri nakupe na strankach ani zmienka o tom, ze to jednoducho nejde do zasuvky zapalovaca, ale ze to konci troma nejakymi drotmi na konci dvoch ktorych su napevno poistky jedneho konkretneho typu a treti je zem. V navode ani slovo o tom, ci sa tiepoistky davaju do nejakych volnych pozicii (a co ak tam take nie su) alebo ci sa nimi nahradia nejake existujuce pozicie. A ak ano- ake. Ani slovo o tom preco su tam okrem zeme dva droty a ake su mozne sposoby zap[ojenia - co robi jeden a co druhy - ci treba oba alebo staci jeden z nich. Nic, nic, absolutne nic. 3-hodinove googlenie prinieslo vzdy len videa s tym ze tento isty produkt je zakonceny stekrom do zapalovaca - ani slovo o poistkach. Jedine co v celom navode od Alzy (cinana) bolo, bolo ze "Poistkovu skrinu v autach najcastejsie najdete tu" - a nacrtnute miesto vlavo dole pod volantom. Tak tomu hovorim navod ako vysity. Alza si raz zase ulahcila robotu. Dalej z kamery trcal dalsi drot s akymsi konektorom o ktoreho funkcii zase nikde ani slovo. Vyzeralo to ako moznost zapojit dalsiu kameru (dalsiu okrem zadnej) - a na to ze mal byt nevyuzity hodne by zavadzal pri instalacii. Ale stale som vahal, lebo kamera sama o sebe este nemusela byt zla. Poslednou kvapkou bolo ked ani v specializovanych predajniach netusili o adapteroch z tych poistiek, ktore boli na kamere na tie poistky, ktore mam ja v aute. Takze vratene. Alza by si mala dat viac roboty s tym co predavaju a aspon dopredu upozornit, ze to neni 'plug&play'.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií