AD 1. týden květen AD 1. týden květen

Recenzie DJI RSC 2 Pro Combo

Zobraziť katalóg
DJI RSC 2 Pro Combo - Stabilizátor

Recenzie DJI RSC 2 Pro Combo

Zaujímajú vás názory a recenzie na DJI RSC 2 Pro Combo? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s DJI RSC 2 Pro Combo. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na DJI RSC 2 Pro Combo aj vy.

Používateľské recenzie

Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 28. 4. 2022, variant DJI RSC 2 Pro Combo
Overený nákup
sice to nebude adekvatni srovnani, ale srovnavam s predchozi. gi.balem Feiyutech g6 max. RSC2 je uz od prvniho seznameni gimbal na uplne jine urovni (a to i cenou). Shanel jsem neco, co pjde pouzit i s elefonem samsung s22 ultra a prave rsc2 byla idealni volba. Na Feiyutechu nesel telefon idealne vybalancovat a ackoli podpora feiyu poslala navod jak, tak musim priznat, ze se nejednalo o uplne idealni reseni, zatimco u rsc2 bylo vybalancovani naprosto v poradku. Ano tento gimbal je staveny hlavne ro lamery, takze nelze ocekavat, ze telefon pujde z gimbalu ovladat, nicmene jsou moznosti jak si zajistit externi spusteni nahravani. Kde ale gimbal skutecne zari je pri pouziti s kamerou. Pokud mate jednu z podporovanych tak ho vyuzijete na maximum. Pridavny motorek na zoom nebo focus funguje i na nepodporavanych kamerach. RavenEye potom sice jen s podporovnymi, ale otazkou je, zda ho vyuzijete, me se zrovna hodi a funguje skvele. Jako bonus je, e okud si k telefonu pripojite treba xbox ovladac, a teefon spojite pres aplikaci s gimbalem, tak muzete vse ovladat jen z ovladace. Jedina minus ktere vidim je, ze oficialni aplikaci si nesmite stahovat z google play, ale primo e stranek DJI, z google play aplikao jsem mel problemy se stabilitou a nejdriv nesla vubec nainstalovat, ale s aplikaci ze stranek vyrobce naprosto bez problemu.
konstrukce
snadnost vybalancovani fotaku
kompatibilita s komponenty od smallrig
vydrz baterie
skladnost
muze byt problem nainstalovat Ronin aplikaci z Play Store
0 ×Nahlásiť
Nutristamina s.r.o., Ostrava - Porubaflag
Hodnotené 23. 12. 2021, variant DJI RSC 2 Pro Combo
Overený nákup
splnilo očekávání
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií