AD elektro AD elektro

Recenzie Fitbit Versa 2 (NFC) – Stone/Mist Grey

Zobraziť katalóg
Fitbit Versa 2 (NFC) – Stone/Mist Grey - Smart hodinky

Recenzie Fitbit Versa 2 (NFC) – Stone/Mist Grey

Zaujímajú vás názory a recenzie na Fitbit Versa 2 (NFC) – Stone/Mist Grey? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,2 z 5 hviezdičiek od 4 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Fitbit Versa 2 (NFC) – Stone/Mist Grey. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Fitbit Versa 2 (NFC) – Stone/Mist Grey aj vy.

Používateľské recenzie

Martin, Praha 9 - Újezd nad Lesyflag
Hodnotené 12. 6. 2020, variant Fitbit Versa 2 (NFC) – Stone/Mist Grey
Overený nákup
platby fungují super
výběr z mnoha ciferníků
elegantní vzhled
jako dámské příliš velké
baterie - na jedno nabití 4,5 dne
0 ×Nahlásiť
Barbora, Dubnica nad Váhom 1flag
Hodnotené 12. 5. 2020, variant Fitbit Versa 2 (NFC) – Stone/Mist Grey
Overený nákup
Hodinky sú plné Top, problém nastáva keď si chcem pripojiť k telefónu. Je potrebné stiahnuť aplikáciu Fit bit ktorá však bohužiaľ nefunguje (Huawei mate 20lite) je to veľká škoda pretože hodinky sú úplne super krásne fungujú. Na iphone aplikácia ide pekne mobil sa spáruje a synchronizuje. Rozhodla som sa teda prejsť z huawei na iphone. Hodinky krasne merajú cvičenie, kroky, všetko je tak ako ma okrem aplikácie, ktorá ako som sa dožila nefunguje hlavne na androidoch.
Nefunguje aplikácia na androidoch
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií