AD elektro Star Wars

Recenzie GIGASET S850

Zobraziť katalóg
GIGASET S850 - Telefón na pevnú linku

Recenzie GIGASET S850

Zaujímajú vás názory a recenzie na GIGASET S850? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,8 z 5 hviezdičiek od 4 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s GIGASET S850. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na GIGASET S850 aj vy.

Používateľské recenzie

Ján, Prievidzaflag
Hodnotené 13. 10. 2018, variant GIGASET S850
Overený nákup
dá sa vypnúť vyžarovanie keď sa práve nepoužíva +++
dá sa stíšiť vyžarovanie o 80% +++ a stále to v pohode stačí na dom a záhradu (treba nastaviť podľa manuálu)
vyzerá super - podsvietené tlačidlá, dobre sa stískajú a drží v ruke, stredové tlačidlo je OK, keď je na nabíjačke môžu tam ísť analógové hodiny, čo vyzerá tiež dobre
je rozšíriteľný na 4 telefóny a štyri základové stanice a všetko je s režimom, že sa vypína žiarenie :) (aspoň podľa manuálu)
Množstvo vyžarovania je pre mňa dôležité, lebo sa mi zle spí pri takých vysielačoch a nie je to psychického rázu, viem sa lepšie sústrediť aj si pamätať, a zapnutie dokážem cítiť na poklese týchto prejavov prakticky hneď. Ostatné funkcie som moc neskúšal. Mobil používa mama 70+ a je spokojná.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií