Recenzie GOAT STORY Ethiopia Ajere (Washed)

Zobraziť katalóg
GOAT STORY Ethiopia Ajere (Washed) - Káva

Recenzie GOAT STORY Ethiopia Ajere (Washed)

Zaujímajú vás názory a recenzie na GOAT STORY Ethiopia Ajere (Washed)? U nás má zatiaľ hodnotenie 1,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s GOAT STORY Ethiopia Ajere (Washed). Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na GOAT STORY Ethiopia Ajere (Washed) aj vy.

Používateľské recenzie

Martin, Osekflag
Hodnotené 3. 11. 2022, variant GOAT STORY Ethiopia Ajere (Washed)
Overený nákup
Produkt nemá s kávou nic společného, absolutně nepitelné, zkoušel jsem kávu udělat na automatické mašině, na klasickém kávovaru na plynu, i v pressovači a výsledek pokaždý stejný ( lehce nažloutlá kapalina s chutí slané vody a pachutí ) partner od kterého ji alza objednává by ji měl osobně ochutnat (klasická originální arabica je samozřejmě nakyslá ale tohle už je extrém) jesli máte rádi dobrou kávu tak tahle volba je špatná 😉
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií