Vyberte prvok na stránke, ktorého sa chyba týka

Bezkontaktný a bezpečný nákup

Doručujeme do 91 AlzaBoxov.

Rúška a bezpečnostné pomôcky

Ochranné pomôcky máme na sklade a ihneď k odberu.

Najširšia ponuka notebookov na sklade

Notebooky na doma, na cesty alebo do školy na sklade.
Sieť Alzaboxov Špinavá bielizeň nemá šancu

Recenzie Hama pre notebook chladiaca, čierna

Zobraziť katalóg
Hama pre notebook chladiaca, čierna - Chladiaca podložka

Recenzie Hama pre notebook chladiaca, čierna

Zaujímajú vás názory a recenzie na Hama pre notebook chladiaca, čierna? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,5 z 5 hviezdičiek od 167 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Hama pre notebook chladiaca, čierna. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Hama pre notebook chladiaca, čierna aj vy.
Máte otázku? Vyhľadajte si odpoveď.
Nenašli ste odpoveď na svoju otázku?
Položiť otázku

Používateľské recenzie

Daniel, Most 1 27.4.2016
chladí nejenom notebook ale i nohy :) cena celkem tichý žádné
Zuzana, Brno 23 28.5.2016
Chladí dobře (herní notebook) nic
Jakub 17.6.2017
Jsem velice spokojený, je to slyšet více než samotný notebook, ale to je fakt jedno.. při hraní náročnějších her mi teplota převyšovala i 90°.. S touto podložkou si mohu dovolit vyšší výkon procesoru a nepřekročí to 85°.. pokud bych měl procesor stejně jako bez podložky, tak rozdíl je cca 10°, což je poměrně dost.. takže doporučuji.
 
Zakaznik 15.6.2016
dobre chladí svieti dá sa polohovať negatíva som zatiaľ nenašla
Zakaznik 14.4.2017
Nizka hlucnost Dobre chladi Svetlo sa neda vypnut
Jiří, Habry 24.5.2020
Zpracování Cena Není hlučná Žádné jsem nenašel
Martin, Kladno 14.5.2020
Dobře chladí. Tichý. Zatím nic.
Ondřej, Panenské Břežany 29.3.2020
tichá chladí dostatečně
Rudolf, Hrochův Týnec 5.5.2016
Jako výrobek dobrá, ale nakonec jsem vracel protože se ukázala na můj notebook malá, zvláště úzká. Mohly by být delší i zarážky proti sklouznutí, můj notes má vpředu šikmou hranu a zarážky nedosáhly až nahoru, takže z nich vyklouzával. Doporučil bych jen na notebooky menší než 17palců a i tak je to otázka konkrétního typu. Využitelná plocha pro notebook je menší než udávané max. rozměry výrobku, je potřeba počítat na výšku i našířku alespoň tak 3cm rezervu k rozteči nožiček notebooku.
zpracování, cena, složená je tenká, dobře se vejde k notebooku do pouzdra, lehká sražené hrany a rohy zbytečně zhoršují využitelnost plochy pro notebook.
Lada, Praha 7 2.9.2020
velmi tichý skvělé je, že je náklopný myslel jsem, že mi bude vadit to modré světlo, ale je to v pohodě poměrně nízká cena jedině úložný prostor pro kabel chybí...
123 ...
 
Skúste nové Alza Premium Moja Alza Prihlásiť Pre organizácie Ako nakúpiť
WEB6
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi