AD květen asus BOOST JBL

Recenzie Icy Box IB-382H-C31, 3,5"/2,5" HDD/SSD, USB Hub

Zobraziť katalóg
Icy Box IB-382H-C31, 3,5"/2,5" HDD/SSD, USB Hub - Externý box

Recenzie Icy Box IB-382H-C31, 3,5"/2,5" HDD/SSD, USB Hub

Zaujímajú vás názory a recenzie na Icy Box IB-382H-C31, 3,5"/2,5" HDD/SSD, USB Hub? U nás má zatiaľ hodnotenie 1,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Icy Box IB-382H-C31, 3,5"/2,5" HDD/SSD, USB Hub. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Icy Box IB-382H-C31, 3,5"/2,5" HDD/SSD, USB Hub aj vy.

Používateľské recenzie

Firmaflag
Hodnotené 4. 6. 2022, variant Icy Box IB-382H-C31, 3,5"/2,5" HDD/SSD, USB Hub
Overený nákup
Absolutne odflaknuty externi box, nepresne rozmery SATA port je skoro o 1mm vedle, tudiz nejde osadit SATA disk, disk uvnitr vakla i po peclivem utazeni vsech sroubku (disk se mi podarilo pripojit pouze po odsroubovani desky s cipsetem a konektory ale vratit ho zpet s jiz zapojenym diskem je skoro nemozne...), celni plastove celo se vikla a odchlipuje od hlinikoveko tela diky diletantskemu mechanickemu provedeni, zadni celo s konektory na tom neni o mnoho lepe - opet naprosto neuveritelne spatne mechanicke provedeni, hlinikove telo neuveritelne tenke - co vymysli IcyBox priste? Bude me nutit balit disky do alobalu a bude tomu rikat "kovovy externi box"? Po osazeni disku a zdlouhavem pokusu to cele usadit zpet do boxu a po zjisteni, ze disk volne vakla jsem to ani dal nezkousel a nezapojoval. Tenhle smejd leti z domu... Timto u me IcyBox nadobro skoncil, od teto "znacky" si tedy hooodne dlouho nic nekoupim. Pokusim se tenhle nedodelek reklamovat a vratit. Musim rict, ze u me panuje naproste zklamani, ze Alza je shopna neco takoveho vubec zaradit do prodeje, jen me okrada o cas a penize tim, ze musim vybirat a cekat na novy, tentokrat snad pouzitelny box. Je ostudne, ze neco takoveho vubec nabizi. O cene nemluvim, litoval bych i zlomku ceny za tehle zmetek.
ZADNE KLADY TENTO KRAM NEMA
SATA port je skoro o 1mm vedle, tudiz nejde osadit SATA disk.
Disk se i po velmi pracnem zapojeni a utazeni vsech sroubku v boxu pohybuje a mlati do sten
Predni i zadni panel se po velmi malem tlaku od hlinikoveho tela odchlipuji
Celkove tento box pusobi naprosto amatersky
1700,-Kc za tento smejd je naprosto komicka cena, na cinskych e-shopech bych za tenhle kram litoval i 200-300Kc.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií