AD květen univerzal P&G boost

Recenzie Inmotion V5F WHITE

Zobraziť katalóg
Inmotion V5F WHITE - Jednokolka

Recenzie Inmotion V5F WHITE

Zaujímajú vás názory a recenzie na Inmotion V5F WHITE? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,7 z 5 hviezdičiek od 14 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Inmotion V5F WHITE. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Inmotion V5F WHITE aj vy.

Používateľské recenzie

Ondřej, Cotkytleflag
Hodnotené 25. 6. 2023, variant Inmotion V5F BLACK
Overený nákup
Solidne zpracovana jednokolka, ktera i 100kg vahy odveze a neprotestuje u toho. Pokud se vam podari ji nekde sehnat za 15 tis., tak je ta cena akceptovatelna a budete ji drit s o neco vetsim klidem :) Obecne ale muzu rict, ze jako prvni jednokolka na nauceni a jezdeni v 10km radiusu je to super stroj a mam neustale chut se na tom vozit :) Po cca 10dnech uz postoj prizpusobite a jizda zacne byt i pohodlna a bezstarostna. Sekundove lepidlo na pouzite plasty neni vhodne. Lepta je vic nez lepi. Nic mensiho by si dospely rozhodne nemel kupovat, nakupu ale litovat nikdo nebude ;)
Neni to zadny cirkus, zbytecne nikde neblika
Solidni nabijecka
Podkolenni polstare tlaci do lytek a jsou spatne podlepene
Typicky Cinska hlasova synteza varovani
Pri spatne manipulaci se proste vypne a jdete dolu. Neni to caste a naucite se to predvidat, ale stejne to obcas prekvapi
0 ×Nahlásiť
Jan, Praha 4 - Nusleflag
Hodnotené 24. 2. 2020, variant Inmotion V5F WHITE
Overený nákup
poměrně rychle odchází baterie a klesá dojezd
0 ×Nahlásiť
Jan, Brno 38flag
Hodnotené 11. 11. 2019, variant Inmotion V5F BLACK
Overený nákup
Madlo pro vedeni jednokolky vedle sebe (v obchode a tak) je uz soucasti baleni
dobry pomer cena/vykon
Cerna barva na hliniku se snadno odre a vsechny skrabance jsou pak hodne videt (daji se jednou za cas prestrikat cernym plastidipem)
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií