AD elektro AD elektro

Recenzie JBL Tune 115TWS biele

Zobraziť katalóg
JBL Tune 115TWS biele - Bezdrôtové slúchadlá

Recenzie JBL Tune 115TWS biele

Zaujímajú vás názory a recenzie na JBL Tune 115TWS biele? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,2 z 5 hviezdičiek od 12 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s JBL Tune 115TWS biele. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na JBL Tune 115TWS biele aj vy.

Používateľské recenzie

Daniel, Nitrianske Pravnoflag
Hodnotené 17. 11. 2021, variant JBL Tune 115TWS biele
Overený nákup
Po 2 mesiacoch od kúpy odišlo práve slúchadlo, Alza ich bez problémov vymenila za nové. Na nových sa po 1,5 mesiaci používania odišlo ľavé a Alza ich už nechce vyreklamovať. Slúchadlám by som dal 4 hviezdičky, keby boli spoľahlivé, ale nie sú, čiže dávam 2 hviezdičky. Práve kvôli tej spoľahlivosti, resp. nespoľahlivosti ABSOLÚTNE NEODPORÚČAM!
Dobrý zvuk, keď si nájdem vhodný špunt pre moje uši
Rýchle párovanie s iPhonom
USB-C
vydrž batérií
odhlučnenie/priepustnosť zvuku mimo uši
spoľahlivosť!
materiály by mohli byť na vyššej úrovni
v ušiach by mohli držať trošku lepšie
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií