AD elektro Motorola EDGE 50

Recenzie Lenovo Yoga Slim 7 Pro 14ACH5 Light Silver celokovový

Zobraziť katalóg
Lenovo Yoga Slim 7 Pro 14ACH5 Light Silver celokovový - Notebook

Recenzie Lenovo Yoga Slim 7 Pro 14ACH5 Light Silver celokovový

Zaujímajú vás názory a recenzie na Lenovo Yoga Slim 7 Pro 14ACH5 Light Silver celokovový? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,3 z 5 hviezdičiek od 3 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Lenovo Yoga Slim 7 Pro 14ACH5 Light Silver celokovový. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Lenovo Yoga Slim 7 Pro 14ACH5 Light Silver celokovový aj vy.

Používateľské recenzie

David, Praha 9flag
Hodnotené 6. 6. 2022, variant Lenovo Yoga Slim 7 Pro 14ACH5 Light Silver celokovový
Overený nákup
Notebook je za tu cenu velmi povedeny, 1TB SSD disk se hodi, 16GB RAM dostacuje (bohuzel pripajene na desce a nerozsiritelne, ale to je u takto levnrho pocitace ocekavtelne), vykon CPU je velmi dobry a vykon iGPU dostatecny. Puvodne jsem si chtel i za vyssi cenu koupit notebook s Ryzen 6000 (hlavne kvuli RDNA2), ale ty zatim bud nejsou, nebo se vyrabeji jen "gaming" NTB a jeden lehky, ale ty gaming jsou na mne dost tezka a ten jeden normalni nema ani jeden USB-A port, coz je pro mne neakceptovatelne a nez bych cekal dalsi rok, az se Ryzen 6000 dostane i do rozumnych notebooku, tak jsem si misto Gen3+ tedy koupil jen Gen3. Notebook byl dodany s W10 a divil jsem se, proc je naprosto stejny pocitac s W11 o 3 tisice drazsi a uz to vim, aktualizace z W10 na W11 se totiz provest neda a ani cista instalace W11 na tento pocitac neni mozna - nastesti poradil Google a trikem se podarilo i na tento notebook W11 nainstalovat. Prihlasovani oblcejem funguje dobre, ale i tak mi chybi ctecka otisku a vice USB portu, ale to je bohuzel dnes standard nejen u levnych pocitacu. Bohuzel se porad instaluje i Lenovo software, ktery tvrdi, ze zaruka na baterii je 9,5 mesice a zaruka na pocitac 21,5 mesice. I kdyby to byla pravda, je mi to jedno, protoze prodejce je Alza a ne Lenovo, ale tato informace je dost matouci (u HP, Dell, nebo Dynabooku byly informace o zaruce pravdive).
Vysoky vykon CPU
Rozumny vykon iGPU
Cena
Dostupnost
Slusne chlazeni, bez zateze velmi tichy, v zatezi je vetrak slyset, ale akceptovatelne
Presinstalovany bloatware
Namoznost (bezproblemove) aktualizace na W11
Informace o zaruce
0 ×Nahlásiť
Zákazník, Praha 7 - Bubenečflag
Hodnotené 12. 3. 2022, variant Lenovo Yoga Slim 7 Pro 14ACH5 Light Silver celokovový
Overený nákup
Cisty obraz, rychlost, prijemna klavesnice, design
Nabizela by se cena, ale vzhledem ke kvalite je naprosto adekvatni. Pro uzivatele windows je to skvela alternativa k macbook air, ktery stoji stejne
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií