BOOST JBL BOOST JBL

Recenzie MSI MAG CORELIQUID P240

Zobraziť katalóg
MSI MAG CORELIQUID P240 - Vodné chladenie

Recenzie MSI MAG CORELIQUID P240

Zaujímajú vás názory a recenzie na MSI MAG CORELIQUID P240? U nás má zatiaľ hodnotenie 3,5 z 5 hviezdičiek od 6 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s MSI MAG CORELIQUID P240. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na MSI MAG CORELIQUID P240 aj vy.

Používateľské recenzie

Lukáš, Tvrdošín 1flag
Hodnotené 12. 9. 2023, variant MSI MAG CORELIQUID P240
Overený nákup
chladí dobre, ale...
zbytočne veľa káblov, každý ventilátor vlastný kábel a pumpa tiež.
0 ×Nahlásiť
Michal, Prešovflag
Hodnotené 3. 2. 2023, variant MSI MAG CORELIQUID P240
Overený nákup
Tento produkt som si vybral pretože som už chcel MSI build celeho PC, trošku ma odrádzalo umiestnenie pupmy v radiatore no zobral som to ajtak, prvý deň testovania teploty a výmena tepla do radiatora pecka o 20 stupnov nižšie ako s inými chladičmi čo som mal. Jedine čo ma štve je hluk z pupmy pri plnom výkone cca 4200otačok, kedže ventilátory su super tichučke a neporebuju sa točiť rýchlo je to fajn neviem že tam su ale pumpa vydáva dosť hluk taký vysokofrekvenčný. Nato že sa MSI chváli že tým že ho umiestnuju do radiatora ho nepočuť tak mne to tak nepríde trošku sklamanie. Dá sa to vyriešiť zmenou nastavenia v Biose kde nastavíte ovládanie otáčok pomocu zmeny napätia DC a nie PWM. Vtedy sa dá nastaviť rampa a je to super.
cena
vykon
pri plných otáčkach hluk z pupmy
bohuzial ventilatory pri 40% enormne rezonuju az tak ze sa neda vydrzat pri PC.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií