Vyberte prvok na stránke, ktorého sa chyba týka

Naše pobočky sú otvorené.

Využite bezpečné nakupovanie z pohodlia domova a skúste jeden z našich 120 AlzaBoxov.

Alebo si tovar nechajte doručiť rovno domov.

Vánoce HP Motorola Moto G9 Plus

Recenzie NOCTUA NT-H1

Zobraziť katalóg
NOCTUA NT-H1 - Teplovodivá pasta

Recenzie NOCTUA NT-H1

Zaujímajú vás názory a recenzie na NOCTUA NT-H1? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,8 z 5 hviezdičiek od 299 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s NOCTUA NT-H1. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na NOCTUA NT-H1 aj vy.
7,79 € 7,19 €
Na sklade > 10 ks
Máte otázku? Vyhľadajte si odpoveď.
Nenašli ste odpoveď na svoju otázku?
Položiť otázku

Používateľské recenzie

David, Lovosice 2 8.7.2013
Luxusní pasta, asi nejlepší pasta. dlouhodobě používám jak pro notebooky tak pro PC a jen samá chvála. Na herním notebooku byla teplota max 70°C, s jinou levnější pastou teplota až do 90°C při plném zatížení.
super vodivost obsahuje stříbřenku kvalita za výbornou cenu perfektní uzávěr tuby
Viktor 7.1.2013
vyborna pasta na procesory... na grafiky odporucam pasty arctic cooling...
dobre vedie teplo je husta na minimalne 10 pouziti dobre sa aplikuje cena uzatvaratelna
Michal, Bratislava 28.4.2013
dobre hodnotena pasta cena dostupnost domyselne uzatvaranie
Peter, Trnava 11.4.2013
asi najlepsia pasta hustota tepelna vodivost mnozstvo pasty v tube
Zákazník, Kyjov 3.7.2012
kvalitni pastadobry uzaver zabranujici vyschnutiminimalne 12 aplikaci ci vice zadne
Jan, Hlavní město Praha Hloubětín 20.7.2012
roztírá se špatně protože se nemá roztírat, sparvné použití této pasty je dát vrstvu na střed a pak na to přitlačit chladič..
nejlepší na trhu
Michal, Kostelec nad Labem 30.7.2018
Cca o 5 stupňů lepší než původní pasta
Patrik, Dolná Tižina 23.9.2013
môj herný notebook MSI mal teploty v kľude CPU 71°C a GPU 69°C po aplikácii tejto pasty mám CPU 52°C a GPU 50°C :) Prepastoval som si aj stolové PC a stále je v tube viac ako polovica
výrazné zníženie teplôt CPU a GPU o cca 20°C pasty je dosť na viac násobné použitie dobrý uzáver žiadne som nemal
Roman, Zemianske Sady 1.9.2013
Dobrá vodivosť Vydrží pomerne dlho
Ondřej, Pardubice 6.8.2013
Používám tuto pastu dlouhodobě a je to vynikající pasta po přepastování notebooku u kterého měla grafika 94C a podtaktovávala se na 200-300MHz (default 708MHz) teplota 85C a teploty procesoru taky spadly asi o 10C a to se ještě nevypíná turbo.
Vodivost Výborná pasta za tu cenu
123 ...
 
Skúste nové Alza Premium Moja Alza Prihlásiť Pre organizácie Ako nakúpiť
WEB6
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi