Vyberte prvok na stránke, ktorého sa chyba týka

Naše pobočky sú otvorené.

Využite bezpečné nakupovanie z pohodlia domova a skúste jeden z našich 170 AlzaBoxov.

Alebo si tovar nechajte doručiť rovno domov.

Milí zákazníci, veľmi nás teší váš veľký záujem o nakupovanie ❤️. Prosíme vás o trpezlivosť pri doručení objednávok, robíme všetko preto, aby sme ich doručili čo najskôr. Ďakujeme, tím Alza.sk 👍🏻.

Všechny dárky vyřešíte HP, média Domáca pohoda pekne v teplučku

Recenzie OEM USB 2.0 predlžovací 5 m AA sivý

Zobraziť katalóg
OEM USB 2.0 predlžovací 5 m AA sivý - Dátový kábel

Recenzie OEM USB 2.0 predlžovací 5 m AA sivý

Zaujímajú vás názory a recenzie na OEM USB 2.0 predlžovací 5 m AA sivý? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,5 z 5 hviezdičiek od 478 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s OEM USB 2.0 predlžovací 5 m AA sivý. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na OEM USB 2.0 predlžovací 5 m AA sivý aj vy.
2,50 €
Na sklade > 20 ks

Používateľské recenzie

Filip, Pardubice 12 19.5.2020
Velmi dobře splňuje své poslání předávat data z 1 místa do 2. Nejsou na něm moje monogramy
Milan, Praha 2 24.12.2014
Kabel "kabeluje" ... neumí říct, co právě "kabeluje"
Luděk, Poděbrady 14.3.2014
Spojuje dle předpokladů Je deklarovaná délka Je avizované barvy Složí záměru, pro ktrý byl pořízen Je to jen kabel a člověk si s ním nepokecá Vzdledem k časté změně jeho polohy se občas plete pod nohy
Jiří, Klatovy 24.2.2013
Bez problémů komunikuje s připojenou tiskárnou (skenování jsem zatím nezkoušel). Ohnutý cekem drží tvar. Připojení FLASH disku blbne.
Ondřej, Praha 9.2.2013
Koupil sem těchto kabelů víc, pokud se vám to odpojuje a zapojuje je chyba v operačním systému Windows po přechodu na linux vše funguje jak má :-)
Pevný Dostatečně Dlouhý Pro mé účely vynikající Když máte zapojené 2 zasebou tak nefungují v OS windows, je potřeba doinstalovat dodatečný software
Eduard, Bratislava 27.10.2014
cena/dlzka funkcnost tenky kabel
Jiří, Hradec Králové 25.8.2012
Délka kabelu.Cena. Po připojení USB hubu (klávesnice, myš, gamepad) nefunkční! Neustále se připojuje a odpojuje, proto nesplnil moje očekávání.
Pavel, Ostrava 11.8.2020
kvalitní výrobek za nízkou cenu Používám na prodloužení myši a klávesnice a vše funguje dobře
Firma, Ľubotice 2.11.2018
kvalitný žiadne
Petr, Praha 16.11.2016
Dělá, co má :-)
123 ...
 
Skúste nové Alza Premium Moja Alza Prihlásiť Pre organizácie Ako nakúpiť
Tipy na vianočné darčeky Zobraziť
WEB1
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi