Vyberte prvok na stránke, ktorého sa chyba týka

Naše pobočky sú otvorené.

Využite bezpečné nakupovanie z pohodlia domova a skúste jeden z našich 120 AlzaBoxov.

Alebo si tovar nechajte doručiť rovno domov.

Vánoce HP Splátky bez navýšenia

Recenzie OEM USB 2.0 prepojovací 1.8m A-microUSB

Zobraziť katalóg
OEM USB 2.0 prepojovací 1.8m A-microUSB - Dátový kábel

Recenzie OEM USB 2.0 prepojovací 1.8m A-microUSB

Zaujímajú vás názory a recenzie na OEM USB 2.0 prepojovací 1.8m A-microUSB? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,5 z 5 hviezdičiek od 2475 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s OEM USB 2.0 prepojovací 1.8m A-microUSB. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na OEM USB 2.0 prepojovací 1.8m A-microUSB aj vy.
1,79 €
Na sklade > 20 ks
Máte otázku? Vyhľadajte si odpoveď.
Nenašli ste odpoveď na svoju otázku?
Položiť otázku

Používateľské recenzie

Petr, Kublov 11.5.2015
Délka Nabíjí malým proudem z nabíječky ,kde origo kabel SAMSUNG dává 1,7A, tohle dává tak 600-700mA. Měřeno.
Pavel, Zlín - Lužkovice 26.1.2014
Krásně dlouhý, vypadá, že i "něco vydrží". Nabíjení je s tímto kabelem znatelně pomalejší, při používání tabletu dokonce nabíječka nestíhá nabíjet. (Používáno s Nexus 7)
Firma, Praha 9.4.2015
Delka kabelu Prvni vydrzel 1,5 mesice. Pak se vyskubla koncovka micro USB. Tak uvidime jak vydrzi druha, co jsem koupil minuly tyden.
Firma, Hradec Králové 15 26.1.2014
Že by délka :-) Tento kabel má takové ztráty, že se telefon nebo tablet při hraní dokonce vybíjí.
Ivo, Praha 4 - Chodov 23.10.2014
Perfektní kvalita materiálu Funguje jak má Neláme se RE: Jaroslav Holub 28.7.2011 - S HTC HD2 funguje vše jak má ;-)
Adam, Čeperka 12.7.2012
Kabel, 60cm, černý, dva konce, funguje na obou
Quadmax s.r.o. 16.4.2015
kabel je kvalitny, nelame sa micro usb koncovka po par dnoch/tyzdnoch bezneho namahania (pouzivanie telefonu pocas nabijania) povili a zacne vypadavat z telefonu
Helča 9.4.2013
Kabel je super. Za supr peníze a plně poslouží. Funguje jak na samsung galaxy s 3 tak na LG nexus 4. A délka kabelu dostačující i do auta.
Cena Kvalita Délka pasuje do všech smartphounů s micro usb žádné nejsou at si říká kdo chce co chce
Zákazník 9.9.2011
poměr cena výkon super..
splňuje účel, pro Samsung je naprosto v pořádku..
Zakaznik 16.4.2012
splňuje očekávání ve všech směrech žádné
123 ...
 
Skúste nové Alza Premium Moja Alza Prihlásiť Pre organizácie Ako nakúpiť
WEB6
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi