P&G boost P&G boost

Recenzie Onemix 4 i5

Zobraziť katalóg
Onemix 4 i5 - Notebook

Recenzie Onemix 4 i5

Zaujímajú vás názory a recenzie na Onemix 4 i5? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,0 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Onemix 4 i5. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Onemix 4 i5 aj vy.

Používateľské recenzie

Šimon, Studeněvesflag
Hodnotené 20. 2. 2023, variant Onemix 4 i5
Overený nákup
Chtel jsem si tento laptop koupit kvuli vyvojarske praci pri cestovani. Velikostne mi naprosto vyhovuje, na 10 palcovy display se mi vejde vse, co potrebuju, a zaroven je lehoucky. Na klavesnici se mi pise taky dobre. Koukal jsem na video recenze na Youtube (napr. MobileTechReview) a vsichni rikali, ze baterka pri normalnim vytizeni (sem tam video, uprava textu, nejaky prohlizec) vydrzi cca 6h. Pro me to tedy znamenalo, ze bych si k tomu musel koupit powerpack. Laptop ma 10000mAh baterku, takze jsem chtel 20000mAh, abych s tim jednou nabil mobil a jednou nabil laptop. Kombinace vydrze laptopu (6h) + jedno nabiti z power banky (6h) by mi uplne stacilo. Powerbanka kompatibilni s tim to laptopem vazi minimalne 380g, takze pocitam, ze 300g z takove powerbanky je ten cas na laptopu navic. Aby clovek s tim laptopem tedy realne neco mohl delat, potrebuje k tomu powerbanku, a pak laptop vazi 1.07kg. S timhle jsem do toho sel a byl jsem s tim okay. Jenze ona neni pravda, ze laptop vydrzi 6h normalni prace. Laptop vydrzi tak 2.5h normalni prace. Kdy budete hodne opatrni a setrit svitivosti displaye, mozna, ale opravdu mozna, se dostanete na 4h. Takze aby clovek mohl fungovat s laptopem cely den, musi mit u sebe powerbanku, co vazi pul kila a ma minimalne 25000 mAh. Najednou se bavime o laptopu, co ma 10 palcu, a vazi 1.3kg. To je naprosty nesmysl. Jo a bacha na jeste dalsi super vec. Laptop podporuje pouze dve napeti. A to 15V pod 3A proudu a nebo 20V pod 2.25A proudu. Takze ani nemuzete pouzit normalni powerbanku, musite mit powerbanku, co zvladne 45W. Takze pokud si nahodou nekde zapomenete trafo, co umi 45W vystup, tak nepocitejte s tim, ze byste si ten laptop nabili nabijeckou na mobil. Coz treba na Macbooku PRO 13 jde. Ten laptop je krom baterky naprosto genialni. Skvele se na nem pracuje, klavesnice ma dobry "feel" a hodne rychle si zvyknete na kombinaci dotykoveho displaye a suprove klavesnice. Jenze je vam to k nicemu, protoze ten laptop realne nemuzete nikam vzit. Nevim, proc davaji na 10 palcovy display takhle vysoke rozliseni. Akorat to zere baterku. Az one-netbook vyresi tento problem s baterkou a vydrzi konzistentne aspon 6h bezneho provozu, predobjednam si novou verzi.
Display
Velikost
Vaha
Provedeni + materialy
Klavesnice
Krasna spoluprace kompaktniho provedeni a dotykoveho displaye
Baterka
Nabijeci napeti
Display (moc vysoke rozliseni)
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií