AD elektro AD elektro

Recenzie PlayStation 4 1TB Slim + God Of War

Zobraziť katalóg
PlayStation 4 1TB Slim + God Of War - Herná konzola

Recenzie PlayStation 4 1TB Slim + God Of War

Zaujímajú vás názory a recenzie na PlayStation 4 1TB Slim + God Of War? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,9 z 5 hviezdičiek od 23 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s PlayStation 4 1TB Slim + God Of War. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na PlayStation 4 1TB Slim + God Of War aj vy.

Používateľské recenzie

Miloslav, Neratoviceflag
Hodnotené 25. 6. 2018, variant PlayStation 4 1TB Slim + God Of War
Overený nákup
Je to PS4 v malém a méně hlučném provedení, pěkný design a kvalitní zpracování
Přibalena GoW
Myslel jsem si, že 500GB disk bude stačit, ale rozhodně jsem dobře udělal, že jsem vzal 1TB verzi (stačí pár her a čtvrtka disku je fuč)
Škoda, že není žádné USB vzadu, hodilo by se, aby se např VR set nemusel zapojovat do předních USB portů (překáží zbytečně kabel)
0 ×Nahlásiť
Lukáš, Bratislava - Ružinovflag
Hodnotené 22. 6. 2018, variant PlayStation 4 1TB Slim + God Of War
Overený nákup
Vyborny pomer cena/kvalita (PS+ovladac+hra za 309 eur)
prekvapilo ma ako hlucne su ventilatory ked idu na plne otacky pri GoW, cital som ale ze podobny problem je aj pri PS Pro, aj ked nie vsetci.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií