AD elektro Motorola EDGE 50

Recenzie Razer Huntsman Mini Analog – US

Zobraziť katalóg
Razer Huntsman Mini Analog – US - Herná klávesnica

Recenzie Razer Huntsman Mini Analog – US

Zaujímajú vás názory a recenzie na Razer Huntsman Mini Analog – US? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,5 z 5 hviezdičiek od 2 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Razer Huntsman Mini Analog – US. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Razer Huntsman Mini Analog – US aj vy.

Používateľské recenzie

Firmaflag
Hodnotené 22. 5. 2023, variant Razer Huntsman Mini Analog – US
Overený nákup
Velmi příjemné spínače na stisknutí, krásně soft
Zvuk
Razer synapse - software kompatibilita, takže hezky "customizable".
Analog funguje, jak má
Na psaní velmi pohodlná.
Kvalitní kabel
Design
Po čase používání začnou některé klávesy (ty, které dostávají nejvíce zabrat) trochu vyklat, více než ostatní. Musel jsem již 1x reklamovat, na minulé klávesnici mi kompletně vypadly některé switche. S aktuální pociťuju, že "W" a "A" jsou takové trošku kvrdlající, ale zatím drží.
S některými hrami je trošku problém v nastavení analog inputu, kompatibilita fakt není žádný zázrak. Větší problém nastává, když vám některá hra bere input z myši a kontroleru (klávesnice tvářící se jako kontroler) zároveň a padají vám kvůli tomu rapidně fps (např. Rocket League). U některých her problém není.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií