AD elektro Star Wars

Recenzie Retro konzola SEGA Astro City Mini

Zobraziť katalóg
Retro konzola SEGA Astro City Mini - Herná konzola

Recenzie Retro konzola SEGA Astro City Mini

Zaujímajú vás názory a recenzie na Retro konzola SEGA Astro City Mini? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 1 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Retro konzola SEGA Astro City Mini. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Retro konzola SEGA Astro City Mini aj vy.

Používateľské recenzie

Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 29. 12. 2021, variant Retro konzola SEGA Astro City Mini
Overený nákup
Prostě nejlepší mini automat.. Koupeno ve slevě za 2990,-. Porovnání cena vs kvalita je adekvátní vzhledem k vestavěným hrám i provedení i za původní cenu. Originální Sega arcade ROM, nejsou to konzolové úpravy.
Pravé arkádové ROM
Originál SEGA
Kvalita zpracování (sice plast, ale velký byl taky)
Škoda, že není také na baterie, dle designu zadní strany to v plánu bylo, nakonec není ani vestavěná, takže pouze adaptér, nebo powerbanka.
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií