AD květen univerzal Effaclar

Recenzie Samsung Galaxy Tab A8 LTE Silver

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Tab A8 LTE Silver - Tablet

Recenzie Samsung Galaxy Tab A8 LTE Silver

Zaujímajú vás názory a recenzie na Samsung Galaxy Tab A8 LTE Silver? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,7 z 5 hviezdičiek od 9 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Samsung Galaxy Tab A8 LTE Silver. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Samsung Galaxy Tab A8 LTE Silver aj vy.

Používateľské recenzie

Vladimír, Praha 10 - Strašniceflag
Hodnotené 17. 4. 2023, variant Samsung Galaxy Tab A8 LTE Silver
Overený nákup
Aktualizace na nejnovější Android. Slot na SIM.
0 ×Nahlásiť
Martin, Bratislavaflag
Hodnotené 6. 6. 2022, variant Samsung Galaxy Tab A8 LTE Silver
Overený nákup
Spokojný
Zatiaľ nič
0 ×Nahlásiť
Firmaflag
Hodnotené 22. 4. 2022, variant Samsung Galaxy Tab A8 LTE Silver
Overený nákup
Akční nízká cena
Velmi dlouhá výdrž baterie cca 15h při youtube wifi - puštěné přes noc a 4K.
Cena/výkon
Celkem kvalitní hliníkové zpracování vzhledem k ceně..
Levný displej, ale na zprávy a nenáročné sledování filmů dobré.
Pomalý procesor, takže spuštění a přechody na nové aplikace chvíli trvají.
0 ×Nahlásiť
Reviel, s.r.o., Zeleneč pri Trnaveflag
Hodnotené 22. 2. 2022, variant Samsung Galaxy Tab A8 LTE Silver
Overený nákup
Mám ho zatiaľ krátko tak len v skratke. Určite doporučujem kúpiť s väčším interným uložiskom. 32GB je dnes už žalostne málo. Zvlášť dnes keď nové android systémy nedovoľujú presun aplikácií na externé úložisko - sd kartu. Takže Vám je nafigu ak si kúpite aj 1TB kartu, pretože systém tým moc neodľahčíte. Dá sa to čiastočne vyriešiť externým softwarom, ktorý dokáže presunúť aspoň časť aplikácií na sd kartu. V skratke - po nainštalovaní všetkých aplikácií a e-mailov mi zostalo nejakých 8GB voľného priestoru (po presunutí časti aplikácií na SD kartu). K samotnému tabletu. Na bežné veci určite postačuje - internet, nejaké dokumenty, e-mail a nejaká tá hra. Po spárovaní s mobilom dokáže dokonca prímať hovory aj sms s mobilu (neviem či je to len funkcia samsungov lebo mobil mám samsung). Obraz Ok. Zvuk tiež. Svižnosť systému - no neviem asi som čakal trochu viac. Ale nemôžem povedať, že by to nejako mrzlo, len proste tá odozva nieje úplne bleskurýchla. Výdrž - asi 2 až 3 dni - ale to ho používam naozaj dosť (tak 4 hod práce a hier denne určite a jas mám pridaný oproti originál nastaveniu + na pozadí stále bežia nejaké aplikácie - email, smarthome a pod. )
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií